totkom Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Chciałbym poradzić się od jakiego pickupa zacząć aby się nie zrazić. Pozdrawiam Cytuj JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Siemanko. Od największego i najmłodszego. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totkom Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dzięki za radę. Czy to że chciałbym w automacie, 4x4 i 2-3 osobowy (odliczenie VAT na firmę) to może coś więcej powiedzieć o moich zamiarach? Pozdrawiam JJ Cytuj JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc11111 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Dzięki za radę. Czy to że chciałbym w automacie, 4x4 i 2-3 osobowy (odliczenie VAT na firmę) to może coś więcej powiedzieć o moich zamiarach?Pozdrawiam JJ Witam Czyli to co ja chciałem kupić pod koniec zeszłego roku. 2-3 osobowych i 4x4 jak na lekarstwo w internecie. Diagnosta podpowiada "kup 1,5 kabiny wywal tylne fotele i zarejestrować na 3 osoby". Powodzenia w zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parker Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witaski Chłopy, fotele wymontować idzie łatwo ale z zarejestrowaniem takiego wynalazku na trzy zica, to już chyba nie, ale może się coś zmieniło. W 2014 szukałem dostawczaka w automacie i znalazłem ślicznego busika Hyundai'a H1, ale z fotelami na 9 miejsc. Też myślałem , że kupie ten samochód wywalę tylne 3 rzędy foteli i będzie fajny dostawczak. Niestety diagnosta oświadczył , że fotele nie wystarczy wymontować, muszę wymontować szyby i zaspawać te dziury, rachunek od firmy bo samemu mi tego nie wolno było robić, i tak bym nie umiał, potem do nich po bumaszkę. Odpuściłem bo za dużo dłubania a ja nie miałem kasy na blacharkę. Może z pickupami jest inaczej, a opisany problem się przedawnił u diagnostów. Tak czy siak, można próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totkom Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Hmm - zatem nadal szukam single cab. I tutaj myślę sobie - może nowy. Zacząłem chodzić po salonach i wielkie rozczarowanie Ford Ranger - pojedyncza kabina, napęd 4x4 - ale brak automata. I najlepsze - realizacja grudzień 2017. Następnie D-ISUZU - single cab, 4x4 ale znowu brak automatycznej skrzyni biegów, Toyota Hilux - brak pojedynczej kabiny, tylko double Nissan - czekam na informację bo handlowiec daremny - nie mógł mi w salonie odpowiedzieć czy king cab może być dwu osobowy (bez tych pod dupków z tyłu), w automacie. VW Amarok - też nie widzę single cab - ale jeszcze salon przede mną. Czy coś jeszcze mi zostało? Bo pomału wychodzi że nowego nie kupię. [ Dodano: 2017-02-04, 15:59 ] Jestem po VW - wszedłem do salonu w Opolu i pytam o Amaroka i tu zonk. Pan mówi że kolega od aut użytkowych jest chory więc nie udzieli mi informacji. Jetem w szoku i mówię: ale ja chce się dowiedzieć czy Amarok występuje w wersji jednego rzędu siedzeń oraz w automacie? A Pan do mnie że się nie orientuje (...) Zostawiłem namiary i wyszedłem. Jeśli chodzi o Mitsubishi to było lepiej. Handlowiec wiedza bardzo duża i profesjonalna obsługa, ale... L200 na rynek polski występuje w automacie tylko w najbogatszej wersji i oczywiście double cab. Wychodzi na to że w Polsce nie kupisz pickupa w pojedynczej kabinie z automatyczną skrzynią biegów - czy może się mylę??? Cytuj JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Czyli pewnie się nie da być młodym, pięknym, zdrowym i bogatym :-( Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totkom Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mam nadzieję że przynajmniej będzie piękny, zdrowy i bogaty.... dzięki Waszej pomocy Cytuj JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFF Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Mam nadzieję że przynajmniej będzie piękny, zdrowy i bogaty.... dzięki Waszej pomocy Z punktu widzenia producenta twoje zamówienie jest mocno dziwne: krótka kabina to głównie wołki robocze do roboty, takie golasy w plastiku w środku, automatyczne skrzynie nadają sie raczej do normalnej jazdy, niż do katowania toną cementu na długiej pace, podobnie jest z napędem 4x4 - to raczej opcja do krótkiej paki w teren, Nie mówie, że wydziwiasz :-) bo jeśli jest klient to powinien być i towar, ale twoje auto spełnia wymagania bardzo niewielkiego promila potencjalnych klientów. Poszukałbym wśród amerykańskich aut, tam mają bardziej elastyczne podejście do klienta i może szybciej uda ci się coś znaleźć. Pozdrawiam, MeFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi