dejwitt Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Czy ktoryus z drogich forumowiczow badz klubowiczow moze polecic z czystym sumieniem lakiernika??? Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Oduczyłem się polecać, żeby nikt do mnie nie miał pretensji jak coś pójdzie nietak, ale u mnie w Tarczynie koło Warszawy mam kumpla któremu oddawałem już kilka razy różne auta w różnym stanie i kolorze do robót blacharsko lakierniczych i zawsze byłem zadowolony zarówno z wykonanej przez niego pracy jak również z obsługi gwarancyjnej. Nie jest tani, ale jakość kosztuje, ale i tak jest dużo tanszy od ASO. Jeśli odległość to nie problem to moge Ci dac namiary na priv... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwitt Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 poprosze :) i wielkie dzieki :) Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi