hipis67 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czesc mam zamiar kupic taka skode https://www.olx.pl/oferta/skoda-felicia-pickup-CID5-IDjTJeb.html#d5b5c13df4 i chce uciąć pake wiem ,ze z klapą bedzie problem ale to juz jakos sobie poradze chce wiedzec czy sa jakies problemy z zarejestrowaniem takigo auta czy sa jakies przeszkody prawne, musze sie jakos zabezpieczyc, czy moge tak jezdzic i czy oplaca sie pakowac w takie cos pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 hipis67, jak chcesz uciąć pakę ? chodzi Ci o ten biały kurnik ? On jest odkręcany. Ściągasz kurnik kupujesz tylna burtę albo robisz sam i masz pickupa. Czy warto ? Jaka skoda taki pickup jak spełnia Twoje potrzeby to czemu nie. Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipis67 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Aha myślałem ze trzeba będzie ciąć skoro jest już post na temat skody to zapytam o silnik czy taki 1.3 dużo pali i czy jest awaryjny? Jakie opinie o tej skodzie i czy warto w nią zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 hipis67, napisz na PW do Nastryskowy o miał taka skodę może Ci odpisze bo ostatnio nie pojawia się na forum Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi