Gość Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 podpowie ktoś? wskaźnik temperatury silnika, jak się auto rozgrzeje, po pewnym czasie wskakuje mi na max. wszystko oczywiście z temp. jest oki, tylko wskaźnik wariuje. jest do niego oddzielny czujnik co tym steruje czy to ten sam co bada temp silnika do wiadomsci komputera??? gdzie go ew. szukac w silniku? a może ktoś zna symbol części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 2 powinny być tu masz przybliżona lokację http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=3967 numery części na rockauto szybko ustalisz Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 no wlasnie nie wiem który to dokładnie ma być bo jest kilka i nie mogę znaleźć info gdzie dokładnie jest w silniku... napisałem do SIMAX-a może rozwiazal temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi