Sari Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 ja mam zamontowaną u siebie pokrywę BackFlip G2 Na lato będę kupował w USA wysoką zabudowę bo obecna nie spełnia moich wymogów transportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sari Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A masz już może dostawcę czy dopiero będziesz szukał? ja potrzebuję wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 będę szukał na ebay lub bezpośrednio na stronie leera skąd masz samochód? paka krótka czy długa? masz rambox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sari Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Auto jest z Kanady, paka krótka, bez rambox :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 chodziło mi o to czy auto kupiłaś w komisie czy w nikarze. a może prywatny import? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wski74 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Sari , Mozesz poszukac na niemieckim Ebayu, ja tam kupilem swoja ,, bude " LEER-a za calkiem niezla cene. Ski Dodge Dakota 2002 3.9 Quad Cab Sport Manual Tranny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sari Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Auto sprowadzaliśmy sami :-> Dziękuję za info poszukam na niemieckim ebayu w takim razie. Jednak gdyby coś ktoś wiedział o polskim producencie - proszę o info albo poradę bardzo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Stycznia 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 nowa to beda kosmiczne pieniądze, a wygląd Rama fatalny, tu masz dobra cene, dasz 1000 zł za lakierowanie będzie jak nowa http://allegro.pl/dodge-ram-nadbudowka-paka-09-17-zabudowa-klapa-i6685976074.html#thumb/8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sari Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 :-) dziękuję bardzo :-) dzwoniłam i okazało się że mamy długą pakę... :shock: niestety buda nie pasuje :-| ale pomysł super, żeby kupić używkę, też nam się średnio to podoba ale czasem będziemy potrzebować takiego rozwiązania. Pozdrawiam ciepło! [ Dodano: 2017-01-24, 19:22 ] Wygląda.... średnio ale jest , kupiliśmy, dziękuję Wam wszystkim za pomoc :-) teraz malowanie i od czasu do czasu będzie musiało być pudło używane :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 wrzuć fotki... też mam długą pakę i chciałbym zobaczyć jak Ramidło wygląda z budą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sari Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 oto on :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 kabina QuadCab? dobrze widzę? Wrzuć troszkę wiecej zdjęć z boku, skosa - jesli nie stanowi to problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sari Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 przepraszam że z lekkim poślizgiem :-) poniżej fotki :-) [ Dodano: 2017-01-30, 11:39 ] kolejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordyk Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Moja nowa maszyna z nadbudówką LEER, nie wyglądają najgorzej te taczki z zabudową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 wygląda elegancko... tylko lakierować :) nordyk ładna taczka ale mój Ram ładniejszy :-D - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sari Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dziękuję :-D jak pomaluję to też prześlę fotki :-D [ Dodano: 2017-02-02, 19:03 ] a montował może ktoś z Was oświetlenie na dachu? LED ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordyk Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ja bym zostawił w czarnym lakierze - wygląda lepiej, nie zlewa się tak wszystko razem. Poprzednio miałem Rama z 3.0 ekodizlem. Nie powiem zły nie był :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ja się zastanawiam nad oświetleniem dodatkowym... teraz zima to nie chce mi się przy aucie nic robić, bo zimno, mroźno, duże zasolenie. minusem naszych ramikó jest to że nie można założyć relingów dachowych... wtedy problem z głowy nie inwazyjna operacja. Myślałem nad akcesoryjnym bagażnikiem dachowym - jedna poprzeczka montowana do "otwory drzwiowego" ale jest problem żeby coś znaleźć i nie rzucało się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ja się zastanawiam nad oświetleniem dodatkowym...teraz zima to nie chce mi się przy aucie nic robić, bo zimno, mroźno, duże zasolenie. minusem naszych ramikó jest to że nie można założyć relingów dachowych... wtedy problem z głowy nie inwazyjna operacja. Myślałem nad akcesoryjnym bagażnikiem dachowym - jedna poprzeczka montowana do "otwory drzwiowego" ale jest problem żeby coś znaleźć i nie rzucało się w oczy. Tutaj masz nawet dyskretne poprzeczki dachowe: nie wyobrażam sobie jednak montaż na nich dodatkowego oświetlenia. Pokracznie to będzie wyglądać. Na Twoim miejscu pomyślałbym o jakimś orurowaniu. Jak ma być bulwarowo to kangur z lightbarem z przodu i jakiś ładny pałąk na pace z oświetleniem. Jak to pracy to racki albo mocny stelaż zachodzący na dach. Można zamontować też lightbar bezpośrednio na dachu (są też wygięte) ale z doświadczenia wiem że bardzo hałasuje: Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W.W. Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 We Wrocławiu facet robi takie światła w obudowie aerodynamicznej i na nowoczesnych diodach. Wiem, bo jechałem F350 z takimi światłami. Przy 160 km/h. nic nie było słychać. Cytuj Pozdrawiam WW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amilus Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 sari a gdzie kupiles bude? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 W.W., daj namiary Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 W.W. też poproszę namiary [ Dodano: 2017-02-06, 06:40 ] Dzięki Kassei :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W.W. Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam To było dość przypadkowe spotkanie, ale spróbuje dotrzeć do właściciela i zapytam, gdzie dokładnie to kupił. Cytuj Pozdrawiam WW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi