kufcio Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam serdecznie. Jestem zmuszony do zakupu Pickupa, Potrzebny jest do pracy - (rolnictwo) , na pole i do lasu (myślistwo). Samochód nie może być za drogi bo zwyczajnie będzie go szkoda po krzakach rysować czy po polach wozić beczki z paliwem. Większych wymagań nie mam ale cena ok 30tyś. - Nawara odpada. L200 ma Superselect ale za 30tys to najtańsze w ogłoszeniach a takich sie boje:) Znalazłem fajnego Dmax'a z silnikiem 3.0 D co sądzicie o tym silniku? szukam na allegro w razie wtopy drugiego ale cena zaporowa..10.000zł Żadnych danych nie mogę znaleźć o tym modelu - Jak to wygląda z napędem? ma układ różnicowy miedzy osiowy? Dmax Cytuj
Kuba M. Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 ma układ różnicowy miedzy osiowy? Nie ma, takie rzeczy tylko w L200 i Amaroku ale cena ok 30tyśw ogłoszeniu jest 32 netto. A auto nie żyje samym silnikiem - cała reszta też może narobić kosztownych problemów, szczególnie gdy było traktowane zgodnie z przeznaczeniem. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
kufcio Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Tak myślałem z tym napędem. Niestety jakoś mi się odechciewa dmax'a. Części jak na lekarstwo i drogie używane podzespoły. Do mojego obecnego auta (grand vitara) jest wszystko zarówno nowe jak i używane, cała masa części dedykowanych robionych przez użytkowników do liftu i wszystkiego co z tym związane. Egzemplarz prezentowany ma na dodatek skrzynie automatyczną której w używanych terenowych sie boje. pisałem ze budżet ok 30tys. A w ogłoszeniu jest 32 czyli sie mieści. (netto czy brutto jeden diabeł jak jest faktura to moze byc netto. Cytuj
Kuba M. Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Części jak na lekarstwo i drogie używane podzespoły. Do mojego obecnego auta (grand vitara) jest wszystko zarówno nowe jak i używane, cała masa części dedykowanych robionych przez użytkowników do liftu i wszystkiego co z tym związane. D-max jest u nas na rynku gdzieś tak od 2008 -2010 roku, sprzedawany w salonach innych marek. Podobnie z serwisem. Pewnie dlatego to raczej rzadko spotykane auto. Jeżeli nie przerażą Cię ewentualny problem z zaopatrzeniem w części (bladego pojęcia nie mam jak jest z zamiennikami) to czemu nie. Zakładając oczywiście, że to nie wypucowany chrupek. Egzemplarz prezentowany ma na dodatek skrzynie automatyczną której w używanych terenowych sie boje. Zupełnie niepotrzebnie ;-) Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
kufcio Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Po przejrzeniu miliona ofert i kilku setek samochodów kupiłem 5 letniego dmaxa od pierwszego właściciela. Przebieg 154tys serwis do końca. Po za wymianą płynów ustrojowych, dostał zestaw LIFT 30mm z OME. Cytuj
zyga Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 niech Ci się dobrze jeździ możesz załączyć zdjęcia z homologacją przednich lamp ? Cytuj tdi engines are for senior citizens
Rekomendowane odpowiedzi