PawelM78 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam, Mam problem z parowaniem szyb w moim Dodgu, co może być powodem i jak się pozbyć problemu? Cytuj Dodge RAM 1500 2007 Big Horn Edition 5,7 HEMI LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 szukaj wody pod dywanikami podszybiem zobacz czy wszystkie spusty są drożne nie wiem jak jest u Ciebie ale większość problemów to zatkane odpływ pod podszybiem woda dostaje się do obudowy wentylatora, później kisi się w wygłuszeniach pod dywanami Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelM78 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 możesz sprecyzować gdzie znajdują się te odpływy? zdjęcie poglądowe mile widziane :-) Cytuj Dodge RAM 1500 2007 Big Horn Edition 5,7 HEMI LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 temat stary może problem rozwiązany... ale miałem to samo ciągle zaparowane szyby. U mnie jak się okazało nie działała klapa która otwiera/zamyka powietrze zewnątrz, była w pozycji zamkniętej dla powietrza zewnątrz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi