Pickup150 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Panie i Panowie, kto widział Mikołaja ?. Miał mi w tym roku przynieść rury na przód, progi, rury na pakę, aluminiową wykładzinę paki, a dostałem tylko nowe opony :-| . Jestem zły :pala: na niego, ma jeszcze szanse do Świąt, a potem przestaję w niego wierzyć . :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 CBŚ,CBA, Straż graniczna, urząd skarbowy, pip, piw, sanepid, ITD, zrobili mu nalot... podobno przemycał fanty nie odprowadzając vatu, cła, akcyzy, pitu... zatrudniał na czarno elfy, miał niesprawne sanie, pijane renifery, nawet jeden miał czerwony nos... nie przestrzegał czasu pracy i jeszcze kilka innych drobnych wykroczeń :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickup150 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 CBŚ,CBA, Straż graniczna, urząd skarbowy, pip, piw, sanepid, ITD, zrobili mu nalot...podobno przemycał fanty nie odprowadzając vatu, cła, akcyzy, pitu... zatrudniał na czarno elfy, miał niesprawne sanie, pijane renifery, nawet jeden miał czerwony nos... nie przestrzegał czasu pracy i jeszcze kilka innych drobnych wykroczeń :-D To by znaczyło, że moje fanty też przepadły :evil: Szkoda chłopa, fajny z niego był gość, poprzednich lat zawsze coś tam przytargał :shock: Pamiętam jak przyniósł mi kałasza, żebym widział co z nim zrobią w tym roku to bym nie sprzedawał, tylko amunicji dokupił :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi