fisherr Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Witajcie, mam kolejny problem. A mianowicie powyżej 140 km/h mam takie wibracje w całym aucie, że boję się o to że się rozleci więc nie jeżdżę powyżej tej prędkości, ale tu kończy się frajda. Przy tych wibracjach nie zauważyłem żadnych wibracji na kole kierownicy. Już wymieniłem opony na nowe i dalej jest to samo. Proszę Was o jakieś sugestie. Pozdrawiam Daniel Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD
Tadeusz_B Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Dawno dawno temu, stawiałem Toyotę Prewię na kobyłki i jechałem, okazało się że wał napędowy ma bicie. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
fisherr Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Cześć. Jeszcze się tematem nie zająłem bo na razie zbieram jakieś sugestie. Trochę się naczytałem i niektórzy piszą, że to może tarcze. Jeśli chodzi o tarcze to przy hamowaniu rzeczywiście jakieś bicie mam. Daniel Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD
Tadeusz_B Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Zacznij od tarczy. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
PJ Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 wal moze byc: - skrzywiony - zgubil odwazniki - krzyzaki sie posypaly - kwadratowe felgi? Cytuj PJ
fisherr Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam, powrócę do tematu. Wydaje mi się, że zrobione a mianowicie wymienione tarcze przód oraz klocki i krzyżak na wale i teraz nawet śmiga bez wibracji. Pozdrawiam i dzięki za sugestie. Daniel Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD
Rekomendowane odpowiedzi