TONY Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 witam mam dodga rama 5,7 hemi 2005 r i mam ciagly problem z wypadaniem zaplonu juz wymienilem cewki swiece i przewody do tego mam drugi problem przy odpalaniu puszcza bialy dym tylko przy odpalaniu i to nie zawsze czy ktos ma jakis pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ciagle na tym samym cylindrze wypada? Auto ma lpg? Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut999 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Miałem podobny problem, wypadał zapłon, wymieniłem to co ty, chciałem nawet rozbierać głowice i robić zawory... A tu pewnego dnia padł sterownik gazu i problem znikł.. Po naprawie sterownika i zagłębieniu się w temat gazu okazalo się że winne są dwa wtryski gazu, nie domykają sie i na początku auto dostaje gaz i PB.... Cytuj BYŁ: DODGE RAM 1500 4,7 V8 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepiet Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Szkoda czasu, napisal jeden post, olal regulamin i nawet nie zaglada czy ktos dal odpowiedz. :-/ Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ignorować i nie odpowiadać tym którzy nie zaglądają do powitalni.Powitalnia to nie jakiś dziwoląg wymyślony przez pikapowców, jest na każdym forum. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi