norbik Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam. Dziś rano wstalem z lóżka i wyruszylem do pracy. Cala droge wszystko super i pięknie, az nadszedl moment parkowania. O dziwo, nie mam na myśli problemów czy tez niespodzianek z tym związanych, a wręcz przeciwnie. Na zegarach wyswietlia mi sie wspaniala pomarańczowa kontrolka informujaca mnie o potrzebie sprawdzenia "fuel cap"... Korek sprawdzilem, wszystko wporzo, a kontrolka dalej mi sie świeci i cholernie irytuje... Jakieś sugestie? Bo niby jak mial sie zepsuć czujnik, a nawet jeśli to gdzie on sie wogole znajduje? Pozdrawiam. Cytuj
zyga Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 w caliber jak są upały też tak jest zazwyczaj przechodzi po 1 dniu albo odpieciu akumulatora Cytuj tdi engines are for senior citizens
norbik Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2016 Sproboje opcji z akumulatorem... Dam znac wieczorem czy sie powiodlo. Dzieki. Cytuj
dejwitt Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Po uj odlaczac aku jak można zresetować kompa w bezpieczny sposób, wyciągając odpowiedni bezpiecznik i przelaczajac następnie na zapłon, bezinwazyjne dla elektroniki. Później podejde do auta i mogę podać który to bezpiecznik z jak będzie to kogoś interesować Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
norbik Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dejwitt, dzieki, ale probowalem z aku i... Nic z tego. Zapowiada sie dluzsza wojna z tym ustrojstwem!:) Cytuj
misman Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Po uj odlaczac aku jak można zresetować kompa w bezpieczny sposób, wyciągając odpowiedni bezpiecznik i przelaczajac następnie na zapłon, bezinwazyjne dla elektroniki. Później podejde do auta i mogę podać który to bezpiecznik z jak będzie to kogoś interesować Hm. Tak z ciekawości. Co jest niebezpiecznego w odłączeniu akumulatora ? Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg
Rekomendowane odpowiedzi