drug Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Co sądzicie o tej sztuce. Szukam taniego auta z dużym silnikiem do przeróbki do ekstremalnej zabawy w terenie lecz nie do rajdów. Czy ktoś może zna to auto? Sprzedający jak zwykle twierdzi, że to cudo techniki i jest perfekcyjne. Nie chce jechac do Poznania, bo w sprawie zakupu auta byłem w Poznaniu już cztery razy w życiu, zawsze były to stany idealne, a nigdy nic nie kupiłem i to nie ze względu na szczegóły tylko po prostu trafiałem na idiotów, którzy szroty rozpadające się w oczach z odkurzem w bagażnikach od szpachli natryskowej składane z czterech innych nazywali ideałami. Także niechciałbym jechać tam w ciemno. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9676382 Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 tym to ekstremalnie w terenie nie pojeździsz, generalnie duże auta nie nadają się do EKSTREMALNEJ nawet zabawy w terenie... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 tym to ekstremalnie w terenie nie pojeździsz, generalnie duże auta nie nadają się do EKSTREMALNEJ nawet zabawy w terenie... Skrócić, odchudzić, podnieść, zblokować, wyposażyć w odpowiednie ogumienie i myśle, że jednak można by się pobawić... pytanie brzmi czy ten Bronco jest "podatny" na taką zmotę? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 tym to ekstremalnie w terenie nie pojeździsz, generalnie duże auta nie nadają się do EKSTREMALNEJ nawet zabawy w terenie... Ja myślę, że żadne auta się do tego nie nadają. Najlepsze są quady. Drug , sprzedaj samuraja i kup quada, wszędzie wjedziesz.Nie generalizujmy. Ciężarowe samochody już kompletnie nie nadają się do tego a jednak ludzie nimi jeżdżą. Chodzi o chęci. Jest paru pasjonató upalania fullsajzami w terenie. Nie zamierzamy nawet pchać się na rajdy z suzukami. Nie trzeba tego by się dobrze bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonko Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Też mnie ten Bronco zainteresował już wcześniej, ale najlepszym rozwiązaniem w teren będzie krótki Patrol lub samurai/vitara, ale pasjonat amerykańskiej motoryzacji woli ten klimat 5.7 < :-), widziałem też na allegro fajne Blazery K5 i Chevrolety Cheyenne(jakoś tak się pisze), też fajne "klimatowe" rozwiązanie w teren, ale i też kosztowne. PS. http://www.cardomain.com/ride/3355260 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 auto które podałeś w linku nijak nie jest przygotowane do jazdy w terenie :roll: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mudder używaj cytowania, bo za bardzo nie wiadomo na który post odpowiadasz. Jeśli chodzi o link z postu Jonko to rzeczywiście ten Ram to typowa bulwarówka, ale cadillac za nim po orance nie pojedzie, a tym Ramem nie będzie miał problemu z takim terenem wiec w jakims sensie jest przygotowany do jazdy w terenie... :-P Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 auto które podałeś w linku nijak nie jest przygotowane do jazdy w terenie Pewnie chodziło o tego Rama. No faktycznie w teren to nie teges :mrgreen: . Ale ładnie zrobiony showcar.... taka ładna bulwarówka. Zawieszenie fajnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 miałem możliwość z tuningowania mojego forda w dc concepts ale niestety oni mają właśnie takie podejście do tuningowania jak ci od tego rama(tak chodziło mi o tego rama) a poza tym tak odpicowane zawieszenie szybko pokryło by się rudą w warunkach w jakich mój SD pracuje Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 o jakiego bronco chodziło?? link już nieaktualny.. parę sztuk oglądałem po sąsiednich parafiach to może pomogę Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 o jakiego bronco chodziło?? link już nieaktualny.. parę sztuk oglądałem po sąsiednich parafiach to może pomogę Taki średniasty był ten Bronek w sumie ... widziałem ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Temat nieaktualny..., ale chodziło mi o takiego właśnie niewyględnego, bo miał być do zmoty... Sheriff dzięki za zainteresowanie Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheriff Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 OK! Znajomy, znajomego miał zajebistego Bronco, nie wiem czy jeszcze jest, stan super, wnętrze zajebiste, silnik 5.8 chyba cena coś koło 11 kpln.. stał nieużywany, nigdy w terenie nie jeździł bo kolo tylko patrole ujeżdża.. ogladałem go, miałem już nawet plan jak jeszcze rama nie miałem.. w tej cenie był F-250 7.3 ale w nienajlepszym stanie i chciałem wziąć oba i z bronco wszystko tj. silnik, skrzynię i całe wnętrze do F-ki przełożyć.. ale ani czasu ani warunków na takie zabawy póki co.. Cytuj Dodge Ram'98 3500 HD CTD czarno go widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 OK! Znajomy, znajomego miał zajebistego Bronco, nie wiem czy jeszcze jest, stan super, wnętrze zajebiste, silnik 5.8 chyba cena coś koło 11 kpln.. stał nieużywany, nigdy w terenie nie jeździł bo kolo tylko patrole ujeżdża.. ogladałem go, miałem już nawet plan jak jeszcze rama nie miałem.. w tej cenie był F-250 7.3 ale w nienajlepszym stanie i chciałem wziąć oba i z bronco wszystko tj. silnik, skrzynię i całe wnętrze do F-ki przełożyć.. ale ani czasu ani warunków na takie zabawy póki co.. Mógłbys sie dowiedziec czy go ma jeszcze, a jesli ma to jakies dane tego auta? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi