Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też wpadłem na to. Jednak nie lubię wyważać otwartych drzwi i pomyślałem, że jak ktoś, coś, kiedyś takiego robił, to skorzystam z doświadczenia.

Poza tym rozważam również opcje zawieszenia pneumatycznego a więc i regulacji wysokości, co może uczynić niepotrzebnym dodatkowy stopień.

Dalego chciałem podzielić się przemyśleniami z kimś doświadczonym, bo to tereny dziewicze a teorię najlepiej weryfikuje właśnie praktyka. Jednak takich ty niestety nie ma.

Szkoda, trzeba szukać gdzie indziej.

Pozdrawiam

WW

Opublikowano

Z Gogle nie mam kłopotu. Ta amerykańska firmę znam od dawna. Pytałem o firmę w Polsce!

Oczywiście mogę zamówić, wykorzystać napędy i coś dostrugać z dostępnych stopni, ale nie o to chodzi. Znalazłem też firmę z Korei, która oferuje zarówno same napędy, jak i gotowe stopnie i to znacznie taniej niż Amerykanie.

Dziwie się, że żadna firma w Polsce tego nie oferuje. Ciekawe dlaczego?

Sporo tez naszukałem się metalowych Hard-topów - ale znalazłem, a stopni nie.

Myślałem, że może tu.

:cry:

Pozdrawiam

WW

Opublikowano

sam mechanizm to 70% sukcesu

na forum jest mało amoraków, a już znaleźć po modach to powodzenia życzę :)

ja się przyglądałem tym mechanizmom ale jakoś nie przemawia do mnie plastikowa zębatka i napęd od silnika wycieraczek, już lepiej chyba pokombinować i zrobić napęd pneumatyczny jak myślisz o pneumatycznym zawieszeniu albo air hornie

jak to nie tajemnica to pokaż co maja w kora

tdi engines are for senior citizens

Opublikowano

Chlipie, tanio to jest danio, a nie utrzymanie pickupa, ale to zrozumie ten kto jeździ full size... A nie pol plaskaczem ;). I tak- amp research sie sprawdza, a ludziom przebywającym na tym forum raczej zależy na jakosci niz żeby zrobić aby byl badziewny bajer. Pozdrawiam.