pavlos71 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Cześć, Jak masz fakturę na części i robociznę to wiesz co trzeba zrobić... to się nazywa chyba rękojmia czy coś takiego. niech ten pierwszy mechanik usunie usterki i koniec a jak nie to do uokik, sąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlos71 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Hej, Wiesz co, od jakiegoś czasu mieszkam w Niemczech, auto na lawecie pojechalo do polski, ktoś pokierowal do tego mechanika, ten jak pisałem auto zrobił...mi było potrzebne i odebrałem jak glupek wypłacajac 8 tys a faktura miała być i tak ciągle coś gość wymyślal a ja 500 km od niego, ciężko było to dopilnować itd . Olewam tego typa, prędzej czy później sam się wykończy. Mi bardziej chodzi tu na forum o pomoc co robić z autem? Czy ktoś miał taki przypadek z rozrządem a wogole najważniejsze pytanie, jaki rozrząd kupić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi