rafal Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Siemanko. Masz jaką furmankę ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Cześć :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 raz po raz kupuje jakąś terenówke i robie zmote był samuraj vitara jeep teraz pora na rama .Zawiesiłem sie jednak ,czesci nie osiagalne wydanie 2 znikło z rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nie do końca prawda. Większość istotnych podzespołów pasuje z Jeepa, tylko części egzotyczne i plastiki istotnie trzeba ściągać z hameryki. Remontowałem ostatnio mosty, i tylko przełożenia (i blokady - ale to nadprogramowe wyposażenie) musiałem ściągać - wszystko inne (łożyska, hamulce, sworznie, końcówki, etc) dostępne w .pl bez większych problemów. Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam kolegę ! :-) Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 czee [ Dodano: 2016-07-06, 13:40 ] nie wiesz czy zwrotnica równiez pasuje? [ Dodano: 2016-07-06, 20:35 ] no i jeszcze półośka potrzebna o błotniku nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja mam most d44 z przodu. Bywały takie w jeepach wranglerach, o ile dobrze kojarzę. Sprawdź typ (i kształt dekla) i szukaj w częściach jeepa, jeśli będzie podobne. Sworznie pasują z d30 chyba z granda - coś mi się kołacze, że koleś od części mi tak mówił wręczając nówki do mojego d44. Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Na starej zwrotnicy powinien być wybity jakiś numer - po nim dojdziesz w czym jeszcze była montowana. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 ok.zamówiłem od xj zobaczymy co bedzie [ Dodano: 2016-07-10, 21:55 ] napewno w ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba M. Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Szybko się poddałeś :lol: http://otomoto.pl/oferta/dodge-ram-5-2-i-240-km-4x4-z-niemiec-ciezarowy-ID6yt5Vx.html#a9abb13207 Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi