mudder Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam! Jestem posiadaczem forda f250 6,4 v8 z 2008 roku i miło mi było znaleźć forum miłośników pikapów. Pozdrawiam wszystkich. Kuba Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Siem Kuba, wreszcie więcej Forda. Poprosimy fotki bryczki w dziale Forda. Witamy Pozdr Drug Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 fotki dodane Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolmetal Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam kolegę z rajdów4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Siemanku Mudder. Myślałem, że nie jesteś zainteresowany naszym forum... Bo na rajdach mam od dawna w opisach link do naszego forum. Ale fajnie , że jesteś. Prawie same RAMy u nas więc coś nowego dla odmiany... będzie w końcu ktoś z kim można się posprzeczać co lepsze :mrgreen: hehe. U nas przynajmniej nie zostaniesz wyśmiany, że poruszasz się bezużytecznym paliwożłopem , który się psuje (bo to amerykańskie) i jeszcze na dodatek jak każde amerykańskie wozidło 4x4 jest kompletnie nieprzydatny w terenie... :mrgreen: :mrgreen: Witamy i zapraszamy do dyskusji . btw. Tak z ciekawości... jak trafiłeś na nasze forum? edit. No no, niezły start... doba na forum a już 32 posty ;-) spoko :up: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Siemanku Mudder. Myślałem, że nie jesteś zainteresowany naszym forum... Bo na rajdach mam od dawna w opisach link do naszego forum. Ale fajnie , że jesteś. Prawie same RAMy u nas więc coś nowego dla odmiany... będzie w końcu ktoś z kim można się posprzeczać co lepsze :mrgreen: hehe.U nas przynajmniej nie zostaniesz wyśmiany, że poruszasz się bezużytecznym paliwożłopem , który się psuje (bo to amerykańskie) i jeszcze na dodatek jak każde amerykańskie wozidło 4x4 jest kompletnie nieprzydatny w terenie... :mrgreen: :mrgreen: Witamy i zapraszamy do dyskusji . btw. Tak z ciekawości... jak trafiłeś na nasze forum? edit. No no, niezły start... doba na forum a już 32 posty ;-) spoko :up: Na podpis nie zwróciłem jakoś uwagi, generalnie rajdy będą zawsze u mnie no.1 :mrgreen: Cieszę się że jest takie forum fulsajzowe bo można się powymieniać doświadczeniami, a nie każdy ma odwagę się zalogować na rajdach :mrgreen: zresztą jakoś fulsajzów nie bardzo widzę w polskich realiach terenowych :mrgreen: mam nadzieje że sprzeczki jeżeli będą to będą produktywne :mrgreen: a forum se wyguglałem przez przypadek no. co do startu na forum to akurat miałem trochę czasu to i se po pisałem :twisted: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 mam nadzieje że sprzeczki jeżeli będą to będą produktywne Ja z Bullterierem mamy już takie sprzeczki za sobą... 8-) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 a nie każdy ma odwagę się zalogować na rajdach No ja przyznaję , że atmosfera nie jest tam sprzyjająca dla świerzaków, ale z drugiej strony gdyby tu przychodziła taka masa oszołomów zadających wciąż te same i na dodatek głupie pytania to też by mnie szlag trafił :roll: zresztą jakoś fulsajzów nie bardzo widzę w polskich realiach terenowych Nie chce mi się znów powtarzać tego samego bu już pisałem o tym sporo, ale tu nie chodzi o to by kupić sobie fullsajza i startować w rajdach z suzukami i usiłować przeciskać się na trawersach pomiędzy drzewami. Zgadza się, jest mało fajnych miejsc w Polsce by wykorzystać pełne możliwości fullsajzów, ale czy to oznacza , że mam nim nie jeżdzić. Tu sprawa wygląda tak. Moja pasja to pasja nie do samego offroadu tylko do pojazdów wagi ciężkiej a jazda w terenie to tylko dodatek. To troszkę tak jak by ktoś Cię chciał przekonać do motocykla bo wszędzie w lesie się zmieści i można łatwo uciec strażnikowi etc. Nie chodzi o skuteczność tylko o to , że mnie po prostu jara jazda w terenie takim wielkim samochodem a np samurajem kompletnie nie. Niestety 99% ludzi na rajdach nie może tego pojąć. Pomijam fakt, że mocno pomotany RAM CTD będzie i tak kwalifikował się do klasy ciężarowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja tam tez na rajdach jestem ale się mało co wypowiadam bo nie ma zbytnio gdzie bo w dziale chevroleta śmigają małe blazery ,jedynie na swoim regionie starym Opolskim coś kasztanimy :):). Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mudder - wczoraj w stronę Zakopca leciał jakiś fordziasty biały( lub jasny jakiś ) z liftem nawet takim większym i hard topem na pace na blachach KTT . Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mudder - wczoraj w stronę Zakopca leciał jakiś fordziasty biały( lub jasny jakiś ) z liftem nawet takim większym i hard topem na pace na blachach KTT . to mój kuzyn był... Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A to trabiłem an niego ale nie wiem czy zakumał do nawet leciał dość :) Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A to trabiłem an niego ale nie wiem czy zakumał do nawet leciał dość :) on zawsze dość za.....la :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaber Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 heheheh kiedyś na wylocie z Zako zdążyłem mu mrugnąć to odmrugnął :) znaczy maiłem refleks heheheh. Cytuj Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi