Skocz do zawartości

Aloha

mudder

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem posiadaczem forda f250 6,4 v8 z 2008 roku i miło mi było znaleźć forum miłośników pikapów. Pozdrawiam wszystkich.

Kuba

Smoderator :mrgreen:

"... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..."

no replacement for displacement

nima pałerstrołka jest wanna kółkach ?

Masz dżipa jesteś... :mrgreen:

Gość Anonymous

Siemanku Mudder. Myślałem, że nie jesteś zainteresowany naszym forum... Bo na rajdach mam od dawna w opisach link do naszego forum. Ale fajnie , że jesteś. Prawie same RAMy u nas więc coś nowego dla odmiany... będzie w końcu ktoś z kim można się posprzeczać co lepsze :mrgreen: hehe.

U nas przynajmniej nie zostaniesz wyśmiany, że poruszasz się bezużytecznym paliwożłopem , który się psuje (bo to amerykańskie) i jeszcze na dodatek jak każde amerykańskie wozidło 4x4 jest kompletnie nieprzydatny w terenie... :mrgreen: :mrgreen:

Witamy i zapraszamy do dyskusji .

btw. Tak z ciekawości... jak trafiłeś na nasze forum?

edit.

No no, niezły start... doba na forum a już 32 posty ;-) spoko :up:

Siemanku Mudder. Myślałem, że nie jesteś zainteresowany naszym forum... Bo na rajdach mam od dawna w opisach link do naszego forum. Ale fajnie , że jesteś. Prawie same RAMy u nas więc coś nowego dla odmiany... będzie w końcu ktoś z kim można się posprzeczać co lepsze :mrgreen: hehe.

U nas przynajmniej nie zostaniesz wyśmiany, że poruszasz się bezużytecznym paliwożłopem , który się psuje (bo to amerykańskie) i jeszcze na dodatek jak każde amerykańskie wozidło 4x4 jest kompletnie nieprzydatny w terenie... :mrgreen: :mrgreen:

Witamy i zapraszamy do dyskusji .

btw. Tak z ciekawości... jak trafiłeś na nasze forum?

edit.

No no, niezły start... doba na forum a już 32 posty ;-) spoko :up:

Na podpis nie zwróciłem jakoś uwagi, generalnie rajdy będą zawsze u mnie no.1 :mrgreen:

Cieszę się że jest takie forum fulsajzowe bo można się powymieniać doświadczeniami, a nie każdy ma odwagę się zalogować na rajdach :mrgreen: zresztą jakoś fulsajzów nie bardzo widzę w polskich realiach terenowych :mrgreen:

mam nadzieje że sprzeczki jeżeli będą to będą produktywne :mrgreen:

a forum se wyguglałem przez przypadek no.

co do startu na forum to akurat miałem trochę czasu to i se po pisałem :twisted:

Gość Anonymous
a nie każdy ma odwagę się zalogować na rajdach

No ja przyznaję , że atmosfera nie jest tam sprzyjająca dla świerzaków, ale z drugiej strony gdyby tu przychodziła taka masa oszołomów zadających wciąż te same i na dodatek głupie pytania to też by mnie szlag trafił :roll:

zresztą jakoś fulsajzów nie bardzo widzę w polskich realiach terenowych
Nie chce mi się znów powtarzać tego samego bu już pisałem o tym sporo, ale tu nie chodzi o to by kupić sobie fullsajza i startować w rajdach z suzukami i usiłować przeciskać się na trawersach pomiędzy drzewami. Zgadza się, jest mało fajnych miejsc w Polsce by wykorzystać pełne możliwości fullsajzów, ale czy to oznacza , że mam nim nie jeżdzić. Tu sprawa wygląda tak. Moja pasja to pasja nie do samego offroadu tylko do pojazdów wagi ciężkiej a jazda w terenie to tylko dodatek. To troszkę tak jak by ktoś Cię chciał przekonać do motocykla bo wszędzie w lesie się zmieści i można łatwo uciec strażnikowi etc. Nie chodzi o skuteczność tylko o to , że mnie po prostu jara jazda w terenie takim wielkim samochodem a np samurajem kompletnie nie. Niestety 99% ludzi na rajdach nie może tego pojąć. Pomijam fakt, że mocno pomotany RAM CTD będzie i tak kwalifikował się do klasy ciężarowej.

• 3 miesiące temu...

Ja tam tez na rajdach jestem ale się mało co wypowiadam bo nie ma zbytnio gdzie bo w dziale chevroleta śmigają małe blazery ,jedynie na swoim regionie starym Opolskim coś kasztanimy :):).

Dodge PowerRam W200 318cu 1976 :) ( -----Horn Terror------ ) .

• 2 tygodnie później...
Mudder - wczoraj w stronę Zakopca leciał jakiś fordziasty biały( lub jasny jakiś ) z liftem nawet takim większym i hard topem na pace na blachach KTT .

to mój kuzyn był...

A to trabiłem an niego ale nie wiem czy zakumał do nawet leciał dość :)

on zawsze dość za.....la :mrgreen: