pickup camper Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mamy od Marcu 2009 nowy Isuzu D-Max 3.0 Extracab Automatik 4x4. Jestezmy bardzo zadowolony. Ponad 30.000 kilometer i jadny problemy. Malo pali, dobry i silny! Teraz widzalem reklama, Isuzu D-Max teraz jest dostepny w Polsce. To bedzie konkurencja do Navara. Jeseli koga ma jakich pytanie na temat Isuzu, jestem tutaj... ;-) Pozdrawiam, Jens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Niestety widziałem ten model i jeździłem nim i dla mnie osobiscie nie stanowi on konkurencji dla navary :-/ Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Miał być konkurencją, ale chyba coś nie wyszło. Na TVN Turbo był test i wypadł niezle, ale nie lepiej i nie taniej, a głównym mankamentem jest diesel który jest równie głośny na zewnątrz jak i wewnątrz. Trochę za mało jak na konkurenta dla Navary. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 ostatnio podróżowałem z kolegą ja jechałem fordem a on dmaxem, jechaliśmy z Zakopanego do Krakowa, i kiedy ja już byłem w Myślenicach on nadal próbował się włączyć do ruchu na rondzie andrzeja chramca w zakopanem :mrgreen: to auto ma dynamikę ikarusa, design który projektował jakiś japończyk z porażeniem mózgu i jest cichy jak koncert woodstock. A jak uda się już nim osiągnąć 50km/h hałas jaki generuje silnik przypomina głos rokity krzyczący niemcy mnie biją :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 w nowym OFF-ROAD PL magazynie jest test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 w nowym OFF-ROAD PL magazynie jest test. to już wystarczający powód żeby nie kupować tego samochodu :mrgreen: wszystko co jest w nieregularniku jest tak samo beznadziejne jak sam nieregularnik :kasztan: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 22 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 etam, a ja lubie tą gazetke :mrgreen: , opisywane zmoty 4x4 odrazu zyskuja mega zdolności terenowe a po ukazaniu arykułu pięciokrotną wartość poniesionych kosztów :mrgreen: kupuje bo nic ciekawszego nie ma na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 kupuje bo nic ciekawszego nie ma na rynku Z tego samego powodu kupuje papier toaletowy, chociaz tyłka nie tnie... :kasztan: Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 23 Stycznia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 papier toaletowy to kupujesz z przymusu , a gazetke mozesz z przyjemności :kasztan: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 papier toaletowy to kupujesz z przymusu , a gazetke mozesz z przyjemności :kasztan: Sebastian, u nas w kraju to raczej papier toaletowy kupuje się z przyjemnością, bo jest wybór, a gazety offroadowe z przymusu, bo ich brak. Nie pije do tej gazety, tylko do mediów tematycznych lub hobbystycznych w Polsce. U nas jedynym hobby w Polsce to plotki i kulinaria i to jest żenujące... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam, wieszacie psy na Isuzu, bo jak zwykle do Polski trafiają "odpady". Grupa Benelux, która zadecydowała o wprowadzeniu tego modelu do nas, nie dość, że wciska je na doczepkę do salonów, sprzedających inne marki, to jeszcze dała najprostszy model D-Max. Od kilku lat za granicą jeździ już seria Gold, Platinum oraz Hi-Lander. Między tymi modelami, a tym u nas, jest kolosalna różnica. Cichy silnik, jedzie się, jak limuzyną, pas rozrządu nie "brzęczy", po prostu fajny wózek. Dopóki będą u nas "antyki", które psują ogólną opinię tej marce, nie wejdą na rynek, bo nie mają z czym. Cena za ten model powinna być dużo niższa i może wtedy, ktoś by się skusił. A tak, mając wybór wśród innych pickupów, nie ma szans. Nie przekreślam marki, ale to, co jeździ u nas. Znowu jesteśmy śmietnikiem do "upychania" starych modeli, niestety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mudder Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 ale przecież nie montują innego silnika do tych wyższych wersji, więc choćby nazywał się hardmafaka zapierdlaka to nadal do setki będzie rozpędzać się dwa tygodnie :mrgreen: Cytuj Smoderator :mrgreen: "... jak go nie zgaszę, to nie zatankuje do pełna..." no replacement for displacement nima pałerstrołka jest wanna kółkach ? Masz dżipa jesteś... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 D-Max nie jest złym autem, zrobiłem kilka km tym samochodem, w zimie ryłem nim w śniegu, nie jest źle. jednak nie za te pieniądze i nie wersje dostępne w PL. chyba potraktowano nas, jak III świat. a przyśpieszenia D-Maxa w dużej mierze zależą od mulastej skrzyni auto, niż dychawicznego silnika, ale to tylko moje skromne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi