Buszmen Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witajcie Kupiłem Dodge Ram 2002 4.7 z zatartym silnikiem Konkretnie to 3 tłoki urwane , korbowód pęknięty itd , jedynir Glowice są w ładnym stanie . Szukam silnika Czy możecie mi pomoc ? Pytanie Czy mogę kupić silnik 4.7 Jeep G . Cherokee i wrzucić ? Są jakieś różnice w stosunku do jeepa z podobnych lat ? Moc jest z tego widzę ta sama Czy te silniki są awaryjne ? Jak z żywotnością automatycznych skrzyni ? Macie może jakiś sprawdzony namiar na czesci ? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 no to ktos musial niezle skatowac te 4.7 silnik i skrzynia taka sama jak w wj ale wiem ze np. w starym ramie 5.2 silnik byl niby taki sam ale mial rozrusznik z drugiej strony , tak, ze warto sprawdfzic czy i tu nie bedzie podobnie Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi