Feny Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam Mam taki problem z swoim ramem rok 2004 5,7 hemi, kiedy odpale auto zimne na postoju kręcąc kierownica jest ok jak juz przejedzie sie z 1km na postoju kiera chodzi jak by nie bylo wspomagania przy skręcaniu oddaje dziwne jęki ale podczas jazdy kierownica normalnie chodzi tak samo jak doda sie troszke gazu na postoju, sprawdzałem stan plynu jest ok, do wymiany pompa czy spróbować przelać go nowym olejem ? miał juz ktos takie objawy ? pozdrawiam Cytuj
misman Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pytaniem jest, kiedy zmieniałeś płyn wspomagania oraz jak on wygląda podczas pracy (pieni się, gotuje, etc) ? Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg
Feny Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie mam pojęcia po kolorze wyglada ze od nowości, wpada w czerń, nic sie nie pieni normalnie. Cytuj
mercg Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nie mam pojęcia po kolorze wyglada ze od nowości, wpada w czerń, nic sie nie pieni normalnie.[/quote daleko nie masz http://www.tomag.com.pl/ , zadzwwon wpierw , bo chyba trzeba przywiesc zdemontowana czesc do regeneracji , zaklad godny polecenia Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04
Kuba M. Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 wpada w czerń Zacznij od wymiany oleju. Cytuj F150 302 V8 4x4 - sprzedany 😞 Escalade 6.2😍
siepiet Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 J.w Wymien najpierw olej, jak nie pomoze to zacznij szukac pompy. Moj podobne odglosy wydawal zanim pompa padla. Jak padnie to przy wymianie radze przeplukac uklad bo czesto zostaja opilki metalu i nowa moze tez sie uszkodzic. Sama wymiana jest prosta i mysle ze nie powinno trwac dluzej niz godzinka Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
Feny Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzięki za odpowiedzi, kupiłem pompe dzisaj wymieniona ;) przelanie nowym plynem nic nie dało. Cytuj
dejwitt Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wyszly cyrki z kolem pasowym. Jutro mam wyjezdzac a autobstoi bez pompy, czy jest moze ktos kto ma kolo pasowe walajace sie po garazu , bardzo prosze o tel 603769159 Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
siepiet Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mam kolo ale z angli za szybko nie dojdzie. Zapomnialem Ci napisac zeby przy zmianie kola mechanik uzywal pistoletu od kol Cytuj Ogrody - projekty, wykonanie, pielegnacja www.ogrodyzpasja.com.pl 605 497 015
dejwitt Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Kupa straszna z tym kolem :( Cytuj Chevrolet Camaro IROC-Z - Fbody Klub Polska Dodge Ram 1500 Hemi 4x4 Laramie Chevrolet Camaro SS :> SSman
Rekomendowane odpowiedzi