michal_8677 Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Witam Serdecznie, Mam problem ze złączem OBD w Dodge Ram 5,7 hemi 2004r, dzieciaki podczas zabawy w samochodzie rozwaliły mi kostkę doszczętnie, szukałem jakichś informacji na ten temat, ale bezskutecznie. Czy ktoś z was ma lub mógłby zrobić zdjęcie jak to u was wygląda (kolory kabli w pod jakimi są umieszczone numerami) Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 link : data link conetor BL - blue / niebieski BK - black / czarny BR - brown / brązowy DB - dark blue / ciemno niebieski DG - dark green / ciemno zielony GY - gray / szary LB - light blue / jasno niebieski LG - light green/ jasno zielony OR- orange / pomarańczowy PK - pink / różowy RD - red / czerwony TN - TAN / jasny braz ** VT - VIOLET / fioletowy WT- white / biały YL - Yellow / żółty * z markerm ** opis sugestywny po naszemu sraczkowaty odepnij aku jak będziesz grzebał bo zwara w niej może skończyć się dużymi stratami materialnymi Quote tdi engines are for senior citizens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts