czaramba Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Cześć wszystkim Mam na imię Czarek, jeżdżę dwoma świetnymi pickupami: Chevy Silverado 2500 Z71 5.7 z '95 oraz Żukiem A13M z '74. Oba ciągle przerabiane, ulepszane i poprawiane. Jak uda mi się kiedyś zrobić jakieś ładne zdjęcia to wrzucę. Pozdrawiam Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Siemanko,pożycz aparat i zdjęcia wrzucaj. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Parker Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Witaj :-) , najfajniejszy jest ten "Żuczek 74" Cytuj
czaramba Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Wczoraj zrobiłem kilka zdjęć, dwa się nawet nadają. 8-) Żuka mam już dosyć długo, jeszcze w oryginale, ale za w niedługim czasie planuję jakieś ciekawe zmiany :twisted: http://zapodaj.net/271eaa89f9a23.jpg.html Chevroleta mam stosunkowo krótko. Mechanicznie igła, blacharsko kiepsko. W niedalekiej przyszłości zaczynam go robić, wtedy coś więcej ;-). Narazie szukam kogoś kto dobrze zakonserwuje ramę, ale o tym w innym temacie. http://zapodaj.net/fcf071d9dfd49.jpg.html Cytuj
Parker Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Chevy pierwsza klasa :-D , jak go odpicujesz to kumplom gacie pospadają. Żuczek to jak nic PRL'owski pickup :-) . Mój ojciec miał takiego blaszaka, tylko że z budą . Według mnie warto w oba" potwory" zainwestować . Gratuluję pociech. Cytuj
Pickup150 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Witaj. Ja od siebie tylko dodam, że jak się zabierzesz za odnawianie to zarezerwuj sobie czas i środki, nie koniecznie chodzi tu o kasę, ale dostępność części, bo czekanie sprawi, że wszystko zaczyna się odwlekać i to jest wróg odnawiania autek, bo zanim go odnowisz, to reszta odnowionego się tak zestarzeje, że taka odnowa może trwać wiecznie ;-) Wiem coś na ten temat, jak chcesz więcej informacji to pisz na PW, publicznie wstyd pisać :oops: . Pozdrawiam Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Każdą część w kilka dni przyślą. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Pickup150 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Każdą część w kilka dni przyślą. Tadeusz pisałem nieco w innym kontekście. Pewnie masz rację, że przyślą, warto jednak pamiętać, że to też czas, a podczas gruntownego remontu pewne rzeczy wychodzą całkiem nie spodziewanie i tam gdzie się najmniej spodziewasz. Jeżeli robi się autko dla siebie, nie robisz tego jak handlarz "po łebkach" nie patrzysz na koszt, tylko wszystko dokładnie i tak jak ma być. Robiłem G klasę wiem coś o tym :oops: . Worek pieniędzy, i żelazne nerwy. Ale teraz przynajmniej wiem co mam, choć wiele błędów popełniłem :oops: i pewnie następnym razem inaczej bym się za to zabrał. Pozdrawiam Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Worek pieniędzy i w kilka dni wszystko przyślą. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Pickup150 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 Worek pieniędzy i w kilka dni wszystko przyślą. Tak masz rację, tylko nie zapominaj o tym worku, to szczegół, ale ważny. Cytuj
czaramba Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Mniej więcej wiem z czym to się je, kilka aut już robiłem. Worka pieniędzy w prawdzie nie mam, ale będę sobie jakoś radził, innego wyjścia nie mam :-P Cytuj
Pickup150 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Mniej więcej wiem z czym to się je, kilka aut już robiłem. Worka pieniędzy w prawdzie nie mam, ale będę sobie jakoś radził, innego wyjścia nie mam :-P Trzeba sobie radzić :-) , bo jak napisałeś innego wyjścia nie ma ;-) Powodzenia w odbudowie. Cytuj
volen Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 hej, trzymam kciuki, zwłaszcza za żuczka, bo śliczne bydlę :) miałem kiedyś Warszawę kombi i żałuję, że w świat poszła... Cytuj pozdrowienia, Przemek
suchorz Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4
Rekomendowane odpowiedzi