raku Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Siema, mam luz na przekładni w Chevym cheyenne 1996, który mnie denerwuje, kręciłem sruba od regulacji ale troche ciezko szło więc wyciągnąłem przekładnie i zdjąłem dekiel z góry. Luz jest pomiędzy slimakiem a trój-zębem w pozycji mniej wiecej srodkowej. Ta śruba do regulacji obniza lub podnosi trójząb. Niby obnizyłem trójząb ale coś mam wątpiliwośc czy ten luz znikł, jutro postaram sie załozyć spowrotem przekładnie. Ktos regenerował przekłanie? Jak tak to gdzie? [ Dodano: 2016-03-20, 22:20 ] Dorwałem przekładnie z Tahoe'a stan igła :D Wjeżdżaja tez inne kółka nieco wieksze 33 zamiast 31, blacha sie robi powoli, czas na body lift 2' wczesniej tak teraz tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyga Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 jedynie co można to zatulejować ta przekładnię, ale to droga przez mękę jest z tą śrubą to nie przesadzaj bo może strzelić dekielek Quote tdi engines are for senior citizens Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykstal Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Zyga odpowiedział na wpis który ma 2 lata ? :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts