raku Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Siema, mam luz na przekładni w Chevym cheyenne 1996, który mnie denerwuje, kręciłem sruba od regulacji ale troche ciezko szło więc wyciągnąłem przekładnie i zdjąłem dekiel z góry. Luz jest pomiędzy slimakiem a trój-zębem w pozycji mniej wiecej srodkowej. Ta śruba do regulacji obniza lub podnosi trójząb. Niby obnizyłem trójząb ale coś mam wątpiliwośc czy ten luz znikł, jutro postaram sie załozyć spowrotem przekładnie. Ktos regenerował przekłanie? Jak tak to gdzie? [ Dodano: 2016-03-20, 22:20 ] Dorwałem przekładnie z Tahoe'a stan igła :D Wjeżdżaja tez inne kółka nieco wieksze 33 zamiast 31, blacha sie robi powoli, czas na body lift 2' wczesniej tak teraz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 jedynie co można to zatulejować ta przekładnię, ale to droga przez mękę jest z tą śrubą to nie przesadzaj bo może strzelić dekielek Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykstal Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Zyga odpowiedział na wpis który ma 2 lata ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi