Mister Radosław Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Witam ! Mam problem z Dodgem , a mianowicie : Po odpaleniu auta zapala mi się check , auto zostało podłączone pod komputer diagnostyczny , wynika z tego że cały ten problem jest związany z czujnikiem położenia wału korbowego , błąd został usunięty , po przejechaniu 10 km zapalił się . Zaczęło się od tego że spalił się sterownik gazu (włącznik) , po czym zapaliła się ta kontrolka Jeszcze przed tym na komputerze wyświetliło mi zmianę oleju , został wymieniony , proszę o pomoc , za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję :) , Quote Ram 1500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeusz_B Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Siemanko.To jest powitalnia.I tylko powitalnia.Problem swój opisz w innym dziale. Quote Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts