Boniu Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 zamierzam zakupić rama w komisie AUTO ZAJC ul. Gołebia Nysa. co sądzicie o tym sprzedającym jak ktoś go zna lub miał doczyniienia. Cytuj
kulka Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 w nysie montowalem instalacje nowa do swojego zloma tam istne zaglebie "ramowe" :twisted: poka tego rama , jakis link alboco ;-) Cytuj HEMI 5.7 EVO 1340 bigosss 750ąty :)
Boniu Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witaj, Link do aukcji mam w przywitaniu w powitalni. Teraz jestem na tablecie i nie zabardzo idzie linki skopiować. Cytuj
manos Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 Zawsze masz min. pół roku rękojmi. Jak coś będzie nie tak, to możesz go reklamować. Cytuj
bezdachu Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 no własnie do reklamacji zawsze masz prawo :) Cytuj Kobieta o zdrowiu
marwyk Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Dodajcie jeszcze że na wady ukryte a te te zastane i widoczne gołym okiem. Bo potem ludzie się rozczarowują myśląc że nic nie muszą oglądać i sprawdzać a jak się coś zepsuje to im sprzedawca wróci. Nawet przy nowych nie ma tak bo za elementy eksploatacyjne sie płaci nawet na gwarancji Cytuj
Boniu Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 oglądałem kilka egzemplarzy w komisach i każdy wołał o pomstę do nieba... przez telefon auto bez wypadkowe, nie lakierowane, wszystko działa... Na oględzinach rozczarowanie... Nigdy nie kupię auto w komisie... to są bomby zegarowe. To są moje uwagi, ja mam takie doświadczenie. Swojego Dodga kupiłem jako nowy, bo nie chciałem trafić na minę z uzywanym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi