romancybul Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witajcie. Jestem tu nowy. W serwisie polecono mi że na tym forum są specjaliści od Ramów. To i mam nadzieję że poradzi mi ktoś, czy fotele tzn. komplet przód i tył będą pasować do Rama 1500 z roku 2007 z nowszego 2011. Upatrzyłem sobie takie w fajnych skórach, a moje materiałowe są już zniszczone. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makazu Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 nikt ci nie odpowie - pytałem o to nie dawno i cisza .... http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=3912 ryzyk fizyk mi udało się podkupić wnętrze z mojego rocznika - pasowało idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Wsadzałem kanapę tylną dzieloną z III gen. w miejsce pojedynczej "ławki" do II gen. Nie pasowało 1:1, trzeba było dorobić uchwyty - ale obeszło się bez cięcia i spawania budy, i można było wykorzystać stare punkty mocowania. Możliwy zatem jest powrót do oryginału (osobnym pytaniem pozostaje: po co ? :mrgreen: ) Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Marca 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witajcie. Jestem tu nowy. W serwisie polecono mi że na tym forum są specjaliści od Ramów..... O to bardzo fajnie że Nas zauważyli.... po 8 latach istnienia forum :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi