PiotrZap23 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak na wstępie witam wszystkich, sorki raz jeszcze za hamskie wejście. Znajomy mi polecił waszą stronę, bo jak w zakładce sprzedam widnieje moje auto. Niestety 3 w drodze i postanowiłem się przesiąść na Navigator(właściwie jestem zmuszony"Żona" kochanie potrzebujemy coś większego! Dlaczego zapytałem, właściwie to chyba nie musiałem) jeśli wiecie o czym mówię heh :) tak więc witam wszystkich i pozdrawiam na nowy rok. Cytuj piotrzapalowski
Tadeusz_B Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2016 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
prawy Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witaj ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl
suchorz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4
Rekomendowane odpowiedzi