tritrans Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam Jak w temacie potrzebuję parametry do ustawienia zbierzności i geometri w DODGU RAMIE 1500 2008 ROK Próbowałem takie dane uzyskać w serwisie ale mi nie podali a na stacjach ustawiających zbierznośc nie posiadaja takich danych a bynajmniej w Opolu Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 A w manualu serwisowym patrzyłeś? http://pickupklub.pl/viewtopic.php?t=71&postdays=0&postorder=asc&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Przyznam szczerze że nie patrzyłem ale nawet jak popatrzyłem to nic mi to nie powiedziało bo angielski jest dla mnie tak samo obcy jak francuski z niewielkimi odstępstwami. A więc mam prośbę jeśli ktoś z angielskim jest bardziej zaprzyjażniony to był bym wdzięczny jeśli by sie zapoznał z tematem bo z tego co tam zobaczyłem to wydaje mi sie ze taka informacja powinna się tam znajdować. Z Góry Dziękuję Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tritrans Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Juz znalazłem w manual servis strona 89-90 wszystkie wartości podane sa w tabelce. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić !!! Ford kuga 2,0 '15 Opel vivaro 2,0 '11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 A ja właśnie chciałem Ci wkleić to ;). No to ok, cieszę się, że poprzez forum można wiecej zyskać informacji niż w ASO :mrgreen: . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 A ja właśnie chciałem Ci wkleić to ;).No to ok, cieszę się, że poprzez forum można wiecej zyskać informacji niż w ASO :mrgreen: . pozdro Zapłać w ASO to dostaniesz... Łachy je...ne ... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 http://www.pickupklub.pl/viewtopic.php?t=359 polecam opcję "szukaj" :-D Cytuj życie jest za krótkie żeby jeżdzić samochodem z silnikiem rzędowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi