Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Grudnia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Czy ktoś wie ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 U mnie jest! :mrgreen: Obecny widok z mojej ulicy: Tak bylo w piatek: Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parker Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ...to jeszcze Nevada ?. Fajne foty, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stebel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ...to jeszcze Nevada ?. Fajne foty, pozdrawiam Jasne ze Nevada..okolice Lake Tahoe. Cytuj www.stebel.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Podobno angoli chce zasypać. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 U mnie też jest śnieg :-)) nawet we wtorek byłem na desce pośmigać ... Od półtora roku mieszkam w Tyrolu :-)) a w promieniu 100 km mam wszystkie Austriackie lodowce .. Najczęściej jestem w Solden i Hintertux..jak by ktoś był w okolicach to dajcie znać ..pośmigamy razem .. Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Po takich zdjęciach mam lepszy dzień :-D dzięki Stebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milach Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zamówiliście śnieg i jest :) Ja tam wolę czarną szosę niż chlapę. Ciągle jakieś wypadki. W dzień rozmarza wszystko, a w nocy zamarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ciągle jakieś wypadki. Bo to zima (śnieg, chlapa) selekcjonuje tych co jeżdżą i tych co tylko mają kwit ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Albo nie mają wcale. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowaczek Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 U mnie jest w lodówce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanio Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 ja tam mam dosyć śniegu ;) nie wiem czego tu oczekiwać :P nie lubię zimna. -- tanie studia informatyczne warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi