Norton Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam wszystkich. Dołączyłem do Waszego grona ponieważ mam zamiar w najbliższej przyszłości kupić pick-upa. Na myśli mam: Chevrolet Avalanche 2007 4x4 LTZ 5,3L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć. Zyga ma AV ;-) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Cześć :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parker Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witaj :-D . Ten Twój przyszły pickup to w sumie taki Chevy Suburban z paką. Masywna bryła z wanienką ;-) . Życzę udanego zakupu bez niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norton Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 http://allegro.pl/chevrolet-avalanche-2007-ltz-4x4-3-5t-hak-lpg-i5817986319.html znalazłem coś takiego. wizualnie mi się podoba i możliwe że sprosta moim wymaganiom transportowym a już z wysoką zabudową to na pewno sprosta. Co o tym danym egzemplarzu sądzicie? Co to za silnik te 5,3L. Jestem laik w tym temacie więc każda opinia jest cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parker Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autko ładne. Jak na silnik 5.3 to tam w opisie aukcji jest 280 koni , jakoś mało jak na taką pojemność. Wiem ,że te wozy są z 320 koniami pod maską , ale to może wyższe roczniki. Generalnie wozik jest "badass" . Napchany gadżetami, mniej i bardziej potrzebnymi, do wyboru. Napęd na wszystkie koła, wanienka z pokrywką, tylko kupować. Pooglądaj go czy gdzieś nie miał dzwonka, może dlatego taki obklejony. Jak będzie Ci pasował to już pogadaj z sumieniem i kupuj. Na fotkach wyszedł pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickup150 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj. Fajna furka, nietuzinkowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi