Seba78 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Wklejam link do pierwszej galerii z imprezy 4x4 rozgrywanej w mojej okolicy. Ja w tym niebieski kasku, kolega asekuruje liną http://picasaweb.google.com/FIXsamurai/CzarMoczarLatoZelzaO# A na jednym ze zdjęć POTWÓR z quadem na pace i Rhino na przyczepce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Wklejam link do pierwszej galerii z imprezy 4x4 rozgrywanej w mojej okolicy. Ja w tym niebieski kasku, kolega asekuruje liną http://picasaweb.google.com/FIXsamurai/CzarMoczarLatoZelzaO# A na jednym ze zdjęć POTWÓR z quadem na pace i Rhino na przyczepce Fajne fotki... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Nieźle... To "gówienko", dzięki masie niewiele większej od quada, klatce i miejscu na pilota i pilotowi może sporo na trawersach, a chyba więcej i szybciej niż quad (w quadzie nie ma pilota do silnego balansu) i więcej niż terenówka (terenówka jest ciężka i długo się schodzi z ubezpieczaniem). Kto by pomyślał? Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARECKI Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Na ostatniej Zmocie jechał podobny wynalazek razem z samochodami w klasie extremalnej z wyciągarką elektryczną PL2 no i wygrał niestety :evil: Cytuj DODGE RAM 1500 5,7 HEMI Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 Mercedes G 300TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 To był RZR zbudowany przez MultiMoto dla Mariusza Kulaka, który trochę rajdów wygrał tym pojazdem. Kto jest w tej chwili właścicielem nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi