spinacz25 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panowie i Panie...chciałbym powoli zacząć zbierać części do swojego Rama i stwierdziłem, że zacznę od najgorszego i najdroższego chyba jak już wstępnie się dowiadywałem po firmach...chce mieć orurowanie zarówno na przód jak, na boki i może coś delikatnie na tył zeby koncepcja była utrzymana przez cały samochód. Ktoś? Coś? Oczywiście, że chciałbym najlepsze jakie są i najtaniej jak się da;D A moze jakieś patenty, ktore fajnie wyglądają z innych samochodów? Cytuj If you can't dodge it - RAM it;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A wyobrażnię masz ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinacz25 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 eh...może niejasno się wyraziłem...chciałem zapytac czy ktos już korzystał z uslug jakiś firm zajmujących się produkcją albo kogos poleci gdzie MOJ pomysł wykonają dobrze a tanio;) ewentualnie moze ktos juz przerbial w ten sposob temat ze próbował dopasowywać z innych samochod, a jeśli tak to jak efekty? Cytuj If you can't dodge it - RAM it;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Najtaniej to będzie mały zakład spawający nierdzewkę i Twój pomysł. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyczak Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Masz garaż i trochę pojęcia - zrób sobie sam wyjdzie najlepiej i najtaniej. Swego czasu widziałem orurowanie dokręcane do plastikowego zderzaka w Pajero na 5 płaskowniczkach :shock: Chętnie bym CI zrobił ale za daleko.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinacz25 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Masz garaż i trochę pojęcia - zrób sobie sam wyjdzie najlepiej i najtaniej. Swego czasu widziałem orurowanie dokręcane do plastikowego zderzaka w Pajero na 5 płaskowniczkach :shock: Chętnie bym CI zrobił ale za daleko.... Pzdr nie chcę żadnego "ulepa" tylko konkretne wykonanie w rozsądnych pieniadach bo tez nie chce zeby ktos mi cos za darmo robił ale jak dzowniłem po tych firmach i za byle co krzyczą po 3-4 tysiące za sam przód a po 2,5 zl za kawalek prostej rury na bok to włos się jerzy Cytuj If you can't dodge it - RAM it;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 20 Października 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Ja mam tego kangura na sprzedaż, cenie go 2 tys zł z reflektorami. Chyba ze szukasz czegoś w czarnej stali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinacz25 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 a masz moze więcej zdjęc jak to wyglada z boku itp.? W czarnej stali tez masz? raczej wole chrom lub nierdzewkę ale chętnie zobacze czarną stal jak wygląda bo moze mi się bardziej spodoba na samochodzie Cytuj If you can't dodge it - RAM it;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 21 Października 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Mam tylko to na zdjęciach, ja sobie jeszcze dokupiłem takie stopnie boczne, ułatwiają wsiadanie, a różnej szerokości http://www.ebay.com/itm/1Pair-2pcs-Bully-Chevy-Dodge-Ram-Pickup-Truck-SUV-Nerf-side-Step-bar-Aluminum-/160778164027?hash=item256f20173b:m:m6LfbFEL6ZyMOfUKoK0k5JA&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/PAIR-CARR-SUPER-HOOP-ALUMINUM-TRUCK-SIDE-STEP-NERF-BAR-FOR-FORD-DODGE-MERCURY-/121106114644?hash=item1c327ca854:g:~WcAAOxy79JRho-o&vxp=mtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyczak Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 nie chcę żadnego "ulepa" tylko konkretne wykonanie w rozsądnych pieniadach bo tez nie chce zeby ktos mi cos za darmo robił ale jak dzowniłem po tych firmach i za byle co krzyczą po 3-4 tysiące za sam przód a po 2,5 zl za kawalek prostej rury na bok to włos się jerzy No właśnie chciałęm Ci powiedzieć że za byle badziew liczą sobie krocie, dlatego napisałem żebyś sam pokobminował - będzie taniej + satysfakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi