Donkihot Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam, nazywam się Sebastian Rawiński. Mieszkam w Radzyminie i jestem posiadaczem Forda Rangera z 1996r poj. 2,3 XLT. Witam wszystkich miłośników "samochodów dla rolników" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Cześć :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Papuga zawsze druga ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie papuga zawsze druga ,tylko pisać nie mogłem ,bo byłbym pierwszy :twisted: Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam. To ja bd trzeci. Tadek jak zwykle aktywny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi