kefir Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witam panowie mam pytanie od jakiegoś czasu mam problem z ogrzewaniem siedzenia kierowcy Kiedy rano chcę włączyć to po 1sec. się wyłącza Pomyślałem że pewnie mata padła Sprawdziłem wszystkie gniazda i nic co dziwne słychać jak przekaźnik się włącza Ach dodam że prawe działa dobrze ale co ciekawe pojadę do pracy i powiedzmy po godzinie włączam i działa bez problemu :) czy to nie jest dziwne co może być przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuch3 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Trzeba zdjąć pokrowiec siedzenia i zobaczyć czy przypadkiem gdzieś nie jest przepalona mata. Miałem podobnie u siebie, raz działało, raz nie. Winny był przepalony drut grzejny w macie. Zrobiłem obejście przepalonego miejsca i działa. Cytuj Dodge Durango 2002 4.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 U mnie mata jest ok dzis rano zrobiłem test włączyłem auto i nie działa po 1 minucie wyłączyłem i po 2 min włączyłem i działa wiec myślę że coś chyba z czujnikami jest porąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi