AdAm Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Piękny lakier(i tylko lakier :-) )mat Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek10 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 lakier piękny, tylko taka wizja RAM-a jakoś mi się nie podoba. Wolę jak idzie w drugą stronę :-) pzdr.Jarek Cytuj Dodge Ram 1500 HEMI 5,7 MegaCab - Pajero II V6 Super Select Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 lakier piękny,tylko taka wizja RAM-a jakoś mi się nie podoba. Wolę jak idzie w drugą stronę :-) pzdr.Jarek Potwierdzam i dodam, że lakier napewno by lepiej wyglądał na liftowanym niż na obniżanym. Poza tym nie bardzo mi się komponuje chrom z matem. Ogólnie wygląda jakby mu sprężyny i opony popękały po gwałtownym wjeździe na krawężnik. Obniżanie pickupów? Czemu nie, ale tych z lat 50-tych lub 60-tych. Stary Chevrolet wyglądałby super. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Mnie się podobają matowe lakiery. Kiedyś na moim V10 zawita taki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Mnie się podobają matowe lakiery. Kiedyś na moim V10 zawita taki ;-) ... ale ja wcale nie napisałem, że mi się nie podobają :) Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 ... ale ja wcale nie napisałem, że mi się nie podobają :) ...ale ja nigdzie nie pisałem, że Ty pisałeś , że Tobie się nie podobają :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Bo to jest RAM zbudowany do zawodów w driffcie, super odciążony tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeed Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Obniżanie pickupów? Czemu nie, ale tych z lat 50-tych lub 60-tych. ...jak wiadomo jeden woli rybki, a drugi akwarium. 8-) Bo to jest RAM zbudowany do zawodów w driffcie, super odciążony tył. ...masz więcej informacji na ten temat odnośnie tego egzemplarza :?: bo chętnie obejrzałbym jak to lata w drifcie. Cytuj wake up - pick up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wszystkimi pickupami się dość łatwo driftuje. Mają lekki tył, duży nadmair momentu i zazwyczaj szpere/LSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURDY Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 pod warunkiem, że nie masz stałego napędu 4x4 :( .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 pod warunkiem, że nie masz stałego napędu 4x4 :( .... Wtedy trzeba mieć Subaru Impreza STI i nazywać się Ken Block... Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 pod warunkiem, że nie masz stałego napędu 4x4 :( .... A jakie mają stały napęd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi