dmisieekk Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam, potrzebuje namiar na jakąś firmę, która sprzedaje w miarę dobrej cenie plandekę składaną, zwijaną na skrzynie ładunkową do RAMA 2500. Szukałem w googlach , ale ceny mają szokujące, jakieś zwykłe "szmatki" a wołają po 2500zł... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Poz Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam , nie wiem dokładnie o jaką plandekę ci chodzi ale bardzo wymyślne rozwiązania może ci zaproponować firma Skórzana z Poznania. Mnie taką niedawno zrobili na zamówienie a dodam że mam kominy na skrzyni a sama plandeka jest jakby dwu funkcyjna - koszt to 600 zł za nówkę. Cytuj RAMik 1500 5,9 r.1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmisieekk Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 pokaż zdjęcia jak to u Ciebie wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Poz Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 zdjęcie mogę wklepać ale dopiero gdzieś za 2 tygodnie , ponieważ przez ten okres jestem poza miejscem zamieszkania , chyba że prześlesz mi na priw swój nr tel to wyśle to co mam w telefonie. Cytuj RAMik 1500 5,9 r.1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba78 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jaka długa paka? 6,5 czy 8? Ja mam nową plandekę ze stelażem, kompletną. Kupiłem z autem i od 2008 roku leży w garażu. Paka 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi