kefir Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam panowie mam pytanie bo jestem jeszcze laikiem w doborze opon do mojego dodge ram 1500 proszę powiedzcie co sądzicie o tych oponach, bo z tego co wyczytałem to w tej cenie są dosyć dobre. Może ktoś z was na nich jeździ A dodam że praktycznie cały czas poruszam się po asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 12 Września 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Mam takie opony w swoim F250, bardzo dobre, ciche, super trakcja, nawet w zimę. Ja mam w rozmiarze 275/65/R20 . bieżnik wysoki, w mniejszych rozmiarach np na felgi 16'' widziałem że już tyle go nie dawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Siemka ja kupiłem takie miesiąc temu ale w rozmiarze 305/50/20 hodzą zajebiście auto lepiej wygląda przyspiesza i hamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dzięki panowie jutro zamawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 nie zamawiaj na oponytanio.pl są totalnie nie kompetentni. mam dobre doświadczenia z krispolem http://krispol.net/osobowe-lato/786-cooper-zeon-ltz-119s-ms-27560-r20.html?submit_search_adv=ok&s1=49&s2=65&s3=78&s4=83&s5=0&sm=0&results=2&search_query= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 nie zamawiaj na oponytanio.pl są totalnie nie kompetentni. mam dobre doświadczenia z krispolem http://krispol.net/osobowe-lato/786-cooper-zeon-ltz-119s-ms-27560-r20.html?submit_search_adv=ok&s1=49&s2=65&s3=78&s4=83&s5=0&sm=0&results=2&search_query= Fajna cena ale dlaczego o 200zł jest u nich taniej ? Kupowałeś u nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawy Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Hej Ja kupowałem w Krispolu chyba 2 lata temu zimowe do Rama ,wszystko było ok ..polecam Cytuj www.tmtwentylacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 tak i nie. zamówiłem zapłaciłem i przysłali, kobita odebrała i cacy, jak po miesiącu wróacilem do dom to mało nie zemdlałem bo okazało się że to nie ten model cooper-a ale bez problemu przysłali kuriera i 2 dni później miałem pieniążki na kącie. także mimo że dali dupy to i tak jestem z nich zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit2002 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Faktycznie ceny dziwne w rozmiarze 275/65/18 wszystkie na tym samym poziomie. Jedyne spostrzeżenie to że każdy model jest z produkcji 2013r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kefir i jak kupiłeś te kapcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Tak kupiłem O dziwo podjechałem do mojego kolegi wulkanizatora i załatwił mi je za 3200zł z montażem Co do opon to na deszczu ładnie się trzymają A co do hałasu hmm jest ale przy moim tłumiku flowmaster to mniej istotne bo tak pierdzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalbor23 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Panowie powiedzcie czy czy ktos z Was juz jeydzil na LTZ w zimie? Da sie jezdzic czy raczej to tylko i wylacznie letnia opona. Ja przymierzam sie do Cooper LTZ M+S, ale nie moge znalezc nigdzie opini jak sie sprawdyaja w zimie i na deszczu. Cytuj Dodge RAM 1500 Laramie 5.7 Hemi 4x4 '07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Z mojej strony ( Laik w jeździe ramami) to całkiem fajnie zachowuje się na deszczu, zimy jeszcze się nie doczekały. Ach czasami jadąc obwodnicą jakieś 140 odczuwam jakby mi lekko tył delikatnie bujną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi