DRam Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam wszystkich lubujących sie w mocy silnika :) Od kilku tygodni posiadam DODGA z ponoc niezniszczalnym silnikiem V8 5,9 HMI Mam nadziej ze to forum i ludzie je tworzace pomoga mi w zrozumieniu amerykanskiej techniki :DD Cytuj Dodge RAM 1500 SLT 5.9 Magnum, 4x4 , podwójna kabina, długa paka 02' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 14 Listopada 2009 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witamy Hemiaka, popraw tylko podpis bo 5,9 kojarzy się Cumminsem i starszym V8 Magnum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 posiadam DODGA z ponoc niezniszczalnym silnikiem V8 5,7 HMI Uwież mi wszystko można zniszczyć. Na ten przykład mogę podać HEMI PiotraGT z naszego forum. On chciał, niechciał, zajechał swojego Hemi, ale przy poprawnej eksploatacji Hemi może wiele. Witamy serdecznie i prosimy o zdjęcia Hemika. P.S. Hemi to sprinter, ale potęga to CTD i 8.0 V10 Tough Magnum II gen. Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRam Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzieki za przywitanie..w opisie wkradl sie błąd mam Rama z 2002 a wiec silnik 5,9 :) Cytuj Dodge RAM 1500 SLT 5.9 Magnum, 4x4 , podwójna kabina, długa paka 02' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 To w takim razie nie HEMI, masz pod maską silnik 5.9 Magnum. Bardzo dobre silniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 DRam, poka fotex zebys byl rozpoznawalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi