Muflon Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam nie działaja mi swiatła stopu ani cofania, zamowilem zarówki 2 włoknowe bo myslalem ze to jest połaczne z górna zarówka od swiateł zwyklych ale jednak nie, a dolna byla jakas pomarańczowa jedno włoknowa jaka tam powinna byc ? 2 włoknowa nie zadziałała chodz na auckji pisało ze pod swiatło stopu.Chyba ze cos z kablami nie tak. Cytuj Dodge Ram 2500 2002r 5.9 Magnum II generacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Muflon Ty jedż do elektryka,dogi mają przerabiane instalacje,to musi elektryk widzieć. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muflon Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 No dobra zobacze, zeby nowego temu nie zakladac jeszcze problem jest z centralnym jak mam w srodku na drzwach door lock wduszam i tylko slychac pstryk jakby przekaźnik tak samo w drzwach pasazera i musze zamykac z kluczyka w drzwiach jak pilotem tak samo slychac pstryk i teraz nawiew dopiero na pozycji III wieje i to dosc mocno a na I wogole a II moze minium albo mi sie zdaje miał ktos cos podobnie :) ? Cytuj Dodge Ram 2500 2002r 5.9 Magnum II generacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A na 1 może nie czujesz ,a na 2 minimum a na 3 wieje i tak chyba musi być.Z zamkiem do elektryka. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi