Muflon Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Witam nie działaja mi swiatła stopu ani cofania, zamowilem zarówki 2 włoknowe bo myslalem ze to jest połaczne z górna zarówka od swiateł zwyklych ale jednak nie, a dolna byla jakas pomarańczowa jedno włoknowa jaka tam powinna byc ? 2 włoknowa nie zadziałała chodz na auckji pisało ze pod swiatło stopu.Chyba ze cos z kablami nie tak. Cytuj Dodge Ram 2500 2002r 5.9 Magnum II generacja
Tadeusz_B Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Muflon Ty jedż do elektryka,dogi mają przerabiane instalacje,to musi elektryk widzieć. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Muflon Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 No dobra zobacze, zeby nowego temu nie zakladac jeszcze problem jest z centralnym jak mam w srodku na drzwach door lock wduszam i tylko slychac pstryk jakby przekaźnik tak samo w drzwach pasazera i musze zamykac z kluczyka w drzwiach jak pilotem tak samo slychac pstryk i teraz nawiew dopiero na pozycji III wieje i to dosc mocno a na I wogole a II moze minium albo mi sie zdaje miał ktos cos podobnie :) ? Cytuj Dodge Ram 2500 2002r 5.9 Magnum II generacja
Tadeusz_B Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 A na 1 może nie czujesz ,a na 2 minimum a na 3 wieje i tak chyba musi być.Z zamkiem do elektryka. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Rekomendowane odpowiedzi