fisherr Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Witam, czy nie miałby kto jakiegoś namiaru względnie do odsprzedania mechanizmu podnoszenia szyb do Lincolna lub F150 - przednie lewe. Podnosiłem sobie szybkę jak tu nagle coś strzeli. zanim nauczyłem się rozebrać boczek drzwi to już urwałem jeden no może dwa uchwyty.Okazało się że prawdopodobnie jakoś spadła linka z silniczka i się zaklinowała trochę ją pogięło i wyskoczyła z uchwytu. Może bym to poskładał ale ta linka pogięta. Trochę szukałem ale nic. Jeśli nic nie znajdę już kupiłem linkę to ją wymienię tylko problem z końcówkami jak, z czego zrobić/ zacisnąć. Może macie jakieś sugestie, porady. Quote Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kassei Posted September 9, 2015 Report Share Posted September 9, 2015 Witam,czy nie miałby kto jakiegoś namiaru względnie do odsprzedania mechanizmu podnoszenia szyb do Lincolna lub F150 - przednie lewe. Podnosiłem sobie szybkę jak tu nagle coś strzeli. zanim nauczyłem się rozebrać boczek drzwi to już urwałem jeden no może dwa uchwyty.Okazało się że prawdopodobnie jakoś spadła linka z silniczka i się zaklinowała trochę ją pogięło i wyskoczyła z uchwytu. Może bym to poskładał ale ta linka pogięta. Trochę szukałem ale nic. Jeśli nic nie znajdę już kupiłem linkę to ją wymienię tylko problem z końcówkami jak, z czego zrobić/ zacisnąć. Może macie jakieś sugestie, porady. Poszukaj na ebay używanego mechanizmu, Zapłacisz grosze a masz bez kombinowania. Ewentualnie kup oryginał lub zamiennik na RockAuto, tutaj masz np za niecałe 77$ dobry zamiennik: http://www.rockauto.com/catalog/moreinfo.php?pk=1858872&cc=1422751&jnid=511&jpid=16 Quote FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts