fisherr Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam, czy nie miałby kto jakiegoś namiaru względnie do odsprzedania mechanizmu podnoszenia szyb do Lincolna lub F150 - przednie lewe. Podnosiłem sobie szybkę jak tu nagle coś strzeli. zanim nauczyłem się rozebrać boczek drzwi to już urwałem jeden no może dwa uchwyty.Okazało się że prawdopodobnie jakoś spadła linka z silniczka i się zaklinowała trochę ją pogięło i wyskoczyła z uchwytu. Może bym to poskładał ale ta linka pogięta. Trochę szukałem ale nic. Jeśli nic nie znajdę już kupiłem linkę to ją wymienię tylko problem z końcówkami jak, z czego zrobić/ zacisnąć. Może macie jakieś sugestie, porady. Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam,czy nie miałby kto jakiegoś namiaru względnie do odsprzedania mechanizmu podnoszenia szyb do Lincolna lub F150 - przednie lewe. Podnosiłem sobie szybkę jak tu nagle coś strzeli. zanim nauczyłem się rozebrać boczek drzwi to już urwałem jeden no może dwa uchwyty.Okazało się że prawdopodobnie jakoś spadła linka z silniczka i się zaklinowała trochę ją pogięło i wyskoczyła z uchwytu. Może bym to poskładał ale ta linka pogięta. Trochę szukałem ale nic. Jeśli nic nie znajdę już kupiłem linkę to ją wymienię tylko problem z końcówkami jak, z czego zrobić/ zacisnąć. Może macie jakieś sugestie, porady. Poszukaj na ebay używanego mechanizmu, Zapłacisz grosze a masz bez kombinowania. Ewentualnie kup oryginał lub zamiennik na RockAuto, tutaj masz np za niecałe 77$ dobry zamiennik: http://www.rockauto.com/catalog/moreinfo.php?pk=1858872&cc=1422751&jnid=511&jpid=16 Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi