pastor77 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Rafał i obecnie mieszkam we Wrocławiu, natomiast pochodzę z okolic Łodzi. Do Waszego klubu trafiłem przypadkiem, poszukując informacji na temat mojego nowego towarzysza jakim jest F350 5.4 z 02' roku (na którego temat jeszcze zapewne coś napiszę). Generalnie w związku z tym, że jestem dopiero przed drzwiami mojej przygody z amerykańską motoryzacją, liczę na wsparcie i możliwość skorzystania z Waszego doświadczenia. Ze swojej strony służę pomocą przy BMW. Być może ktoś posiada takie auto lub też nosi się z zamiarem zakupu. Informacje na temat historii serwisowej, rozkodowanie nr VIN - wyposażenie, dokumentacja techniczna, nietypowe części, wszystkie modele. Śmiało proszę pisać o ile pojawią się oczywiście jakiekolwiek pytania. pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Witamy na forum, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Cześć :2piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Siemanko. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppm702 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 cześć Cytuj Pozdrawiam Piotr 512776789 HONDA CIVIC VI (3D) SWAP na 1,8 mod na 240HP - zabawka weekendowa RENAULT ESPACE IV 2,0T 171HP bez modów silnikowych - auto żony 2014 DODGE RAM 1500 Sport 5,7 HEMI - lekkie poprawianie fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witamy Cytuj DODGE RAM 1500, 2006 5,7HEMI TRX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherr Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Cześć, cześć. Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi