PawelM78 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 hejka, Chciałbym zamontować ogrzewanie postojowe do mojego DODGA co polecacie? Czy ktoś z Was instalował dodatkowe ogrzewanie postojowe np. webasto? Cytuj Dodge RAM 1500 2007 Big Horn Edition 5,7 HEMI LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 jak to na nasze warunki pogodowe i chcesz wsiadać do ciepłego samochodu zimą, to warto rozważyć zdalne odpalanie, wstajesz rano odpalasz auto pilotem, pijesz kawę a w samochodzie robi się ciepło Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelM78 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Mam zdalne opalanie ale mi chodzi o coś zupełnie innego, czyli ogrzewanie postojowe np. webasto. Cytuj Dodge RAM 1500 2007 Big Horn Edition 5,7 HEMI LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmisieekk Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 jak zainstalować zdalne odpalanie? Mam dodga 2500 z 2004 5.7 hemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 jak zainstalować zdalne odpalanie? trzeba dokupić moduł http://maxitec.pl/zdalne-odpalanie-silnika-na-pilota-alarm-starter.html tylko trzeba popytać czy ma pętle imo bo u Ciebie raczej będzie na forum pacyfica jest kolega, który montuje org. mopary jak chcesz mogę poszukać na niego namiaru Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi