elmo Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dzień dobry, trochę z opóźnieniem, ponieważ mija już prawie rok odkąd mam pickupa, ale wreszcie zapisałem się na Forum. Pickup to Dodge W200, a właściwie M885 Cargo z 1976. Kilka tygodni temu została podjęta decyzja i pierwsze kroki zmierzające ku jego odbudowie a teraz powoli kompletujemy elementy. A zatem jeszcze raz dzień dobry :-) Marcin / elmo Cytuj
Tadeusz_B Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Siemanko Marcin. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka
Bruum Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witamy, witamy i przypominamy, że ewentualne niedopełnienie obowiązku udokumentowania i prezentacji etapów tak zacnego przedsięwzięcia, grożą tu śmiercią, kalectwem lub jeszcze czymś gorszym 8-) Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
prawy Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam ! Cytuj www.tmtwentylacja.pl
elmo Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 He, he... Póki co mam mało materiału do dokumentowania, ale będę nadrabiał.... Cytuj
Bruum Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ale stan wyjściowy jakiś przecież jest, nieprawdaż? I to od prawie roku :lol: Cytuj Karawaningowe Bractwo Podróżnicze www.karawanier.pl Delikatny szmer Cumminsa
preries123 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witajcie! Napiszcie coś więcej o sobie :) Cytuj
suchorz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4
Rekomendowane odpowiedzi