suchorz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Czytaliście ten artykuł? http://www.autocentrum.pl/newsy/z-kraju-i-ze-swiata/rekordowa-kara-dla-fca-i-nakaz-odkupienia-200-000-aut/ Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Nie czytaliśmy, dzięki suchorz za czujność znalazłem artykuł z pickuptrucks.com http://news.pickuptrucks.com/2015/07/youve-got-a-recalled-ram-now-what.html tu można sprawdzić VIN czy jest jakaś akcja, można sprawdzić każdą markę, mój Ford jest czysty :mrgreen: https://vinrcl.safercar.gov/vin/vinLookup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ale shit... nic śmiesznego :-? Tylko sami sobie winni skoro przez tyle lat pewnie utajniali awarie jak Honda. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtRybnik Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki za link Sebastian. Ja po Vin'ie mam dwie akcje serwisowe. Przedni seat belt pasażera do wymiany i nadmuchiwanie poduszki powietrznej kierowcy (Inflator - musi zostać wymieniony). Ciekawe co na to salony Fiata w Polsce. Cytuj Ram 5.7 hemi TRX4 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makazu Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam . Panowie czy ktoś dostał już zaproszenie na serwis od FCA. Czy to jest na poważnie akcja serwisowa czy tylko zawracają tylek. Pytam bo właśnie dostałem taki list z zaproszeniem na wymiane poduszki pow. pasażera a z informacji z neta widzę że i druga powinna być wymieniona. Pytanie : czy ktoś z was dostał takie zaproszenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asmyk Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 U mnie nic nie przyszło. Trzeba to chyba do UOKiKu zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makazu Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Pytam o to ponieważ jak zacząłem drążyć temat są dwie akcje serwisowe dotyczące DODGE RAM 1500 - wymiana poduszki pasażera + wymiana poduszki kierowcy. Pojawił się jedynie mały problem u Lenartowicza w Lublinie - Poduszka pasażera (lub na odwrót) NIE JEST DOSTĘPNA W POLSCE No i oczywiście ne wiadomo czy mogą ja zamówić i kiedy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi