Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Lipca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Znalazłem trochę koszulek i polarów z logo Pickupklub, jest to ta sama seria z pierwszej edycji, wziąłem więcej na zapas i ten zapas jest do sprzedania. Koszulki: 5 sztuk S 2 sztuk M 1 sztuk L 2 sztuk XL 2 sztuk XXL Polar z kapturem rozpinany: 2 sztuk S 1 sztuk M 2 sztuk XXL Bluza z Kapturem nierozpinana 1 sztuka L koszulki 39 zł , bluza, kangurka 99 zł kolory czarne( logo kolorowe), koszulka 205 g. bluza 400 g. produkty firmy net. jakość bardzo dobra. kto pierwszy ten lepszy, zamówienia w tym temacie, koszt wysyłki po przedpłacie na moje konto 18 zł UPS, lub pobranie dojdzie z 2,50 zł P.S. Do każdej paczki 2x smyczka gratis :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Możesz cyknąć zdjęcia? Nigdy nie widziałem tych ubrań :-> Masz może jakieś naklejki klubowe ? Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Masz może jakieś naklejki klubowe ? Ja mam kilka i mogę odstąpić ale w PL będę dopiero w połowie sierpnia... Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 No to ja się pisze na naklejkę :) A jak będę niedługo w pobliżu Łodzi to przymierze polar "M" może nie będzie za mały ;) Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zdjęcia w poniedziałek, mam jakies naklejki , Wszystko mam w Pabianicach, dzwon jak będziesz w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja pewnie coś przytulę, ale musiałbym obaczyć jak to wygląda :-> @Japacz Chętnie przyjmę naklejkę. Daj znać jak już będziesz w kraju :-> Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja mam kilka i mogę odstąpić ale w PL będę dopiero w połowie sierpnia. też się piszę na naklejki :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zyga, Kassei, Natryskowy - podeślijcie adresy pocztowe na priv. Nie ma tego dużo ale po 15 sierpnia postaram się wysłać. Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherr Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja bym się pisał na koszulkę xxl, chyba że będzie za duża to odeślę oraz naklejki. Pozdrawiam Daniel. Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pytanie za sto punktów.. Oferta aktualna?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 pewnie tak :) ja czekam na 15 sierpnia jeden już był ale to nie ten :):) może w tym roku :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 są aktualne, nikt nic nie kupił, a towar pierwsza klasa ;-) teraz smyczkę i długopis dorzucam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zyga to Ty :lol: cierpliwy jesteś, żona pewnie jest szczęśliwa. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Seba, możesz podrzucić ze dwa zdjęcia?=) [ Dodano: 2016-06-28, 08:16 ] Sorry, edit mi nie funkcjonuje na teleofonie ;p bo ktoś już pisak o zdjęcia alebich tu nie widzę ;) [ Dodano: 2016-06-28, 08:17 ] A jednak funkcjonuje, poprostu bylo to zaskakujące >< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanio Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 nadal aktualne? -- administracja studia warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 tanio, ta jesteś w kolejce zaraz za mną :) Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi