fisherr Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam. Czy ktoś przerabiał temat wyłączenia poduszki powietrznej pasażera w F150 w zasadzie to tym moim Lincolnie. Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 A mogę zapytać po co? Instrukcja obsługi, strony 101-105 8-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherr Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Żeby przewieźć dziecko w foteliku. Już mu się nudzi siedzieć z tyłu. Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japacz Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Poszło na maila ;-) Cytuj Full Size Bronco, V8 351 cui, Eddie Bauer - jest:) Dwa litry?? Dwa litry to może mieć karton po mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherr Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Tak dla ciekawostki jak podpowiadali koledzy poduszka wyłącza się automatycznie, pewnie po określonej wadze. zauważyłem to przy foteliku jak też położyłem coś większego i też się wyłączyła. Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi