Natryskowy Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Żyję i sam też nikogo nie zabiłem :-D Miałem dziś dość dużą kolizję ale na szczęście nic się nikomu nie stało. Auto wymusiło mi z podporządkowanej po za terenem zabudowanym. Trafiłem pana lekko i samemu udało mi się utrzymać auto nie rozwalając nas na drzewie. Jechałem rowem jakieś ponad 100m, ścinając małe drzewka i bezpiecznie zatrzymując prawie 3tony :mrgreen: Oczywiście Audi bardzo mi pomogło swoimi super sprytnymi systemami bezpieczeństwa etc. Prawdopodobnie gdybym jechał L200 czy jakaś osobową furą byłyby trupy lub co najmniej ciężkie obrażenia ludzi z któregoś pojazdu. Na szczęście jechaliśmy z żoną bez dzieci. Jakieś 10km od domu rodziców. Q7 rewelacyjnie się sprawdził. Wszyscy byli w ciężkim szoku jak mi się udało nie rozwalić o drzewa i znaki drogowe pomiędzy którymi przejechaliśmy rowem. Dzisiaj nam się udało, niestety oglądając wiadomości ta niedziela dla wielu rodzin była tragiczna w skutki... photo upload sites windows print screen upload a picture Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercg Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 to Ci sie ślizgło :up: fajnie, ze nic Wam sie nie stało Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Uff... Najważniejsze, że nikomu się nic nie stało :D Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Po tej feralnej niedzieli przestałem jeździć Uno :mrgreen: Trzeba będzie horny z Uno do L200 przerzucić. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi