Natryskowy Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Żyję i sam też nikogo nie zabiłem :-D Miałem dziś dość dużą kolizję ale na szczęście nic się nikomu nie stało. Auto wymusiło mi z podporządkowanej po za terenem zabudowanym. Trafiłem pana lekko i samemu udało mi się utrzymać auto nie rozwalając nas na drzewie. Jechałem rowem jakieś ponad 100m, ścinając małe drzewka i bezpiecznie zatrzymując prawie 3tony :mrgreen: Oczywiście Audi bardzo mi pomogło swoimi super sprytnymi systemami bezpieczeństwa etc. Prawdopodobnie gdybym jechał L200 czy jakaś osobową furą byłyby trupy lub co najmniej ciężkie obrażenia ludzi z któregoś pojazdu. Na szczęście jechaliśmy z żoną bez dzieci. Jakieś 10km od domu rodziców. Q7 rewelacyjnie się sprawdził. Wszyscy byli w ciężkim szoku jak mi się udało nie rozwalić o drzewa i znaki drogowe pomiędzy którymi przejechaliśmy rowem. Dzisiaj nam się udało, niestety oglądając wiadomości ta niedziela dla wielu rodzin była tragiczna w skutki... photo upload sites windows print screen upload a picture Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
mercg Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 to Ci sie ślizgło :up: fajnie, ze nic Wam sie nie stało Cytuj dodge"caravan" :-) 1500/Hemi 04
Kassei Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Uff... Najważniejsze, że nikomu się nic nie stało :D Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002
Natryskowy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Po tej feralnej niedzieli przestałem jeździć Uno :mrgreen: Trzeba będzie horny z Uno do L200 przerzucić. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :)
Rekomendowane odpowiedzi