fisherr Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam serdecznie. Mój pierwszy post jak również pierwszy amerykański pick-up padło na Lincoln Mark LT, do tej pory jeździłem L200 ale zachciało mi się czegoś większego. Pozdrawiam. Daniel Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Siemanko Daniel.To piękna i luksusowa fura. :-D Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Cześć :2piwo: gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natryskowy Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Lincoln Mark LT, do tej pory jeździłem L200 ale zachciało mi się czegoś większego. Pozdrawiam. Daniel Weź nie wku**wiaj :f: Witaj :-P :mrgreen: Dawaj foty i opis Lincoln a do show roomu. To dość rzadka fura. Cytuj www.natryskowe.com European Size- Felicia Pickup Azia Size- Mitsu L200 Full Size- odkładam do skarbonki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherr Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dopiero sie zapoznaję z tym autem. Jak na razie nowość dla mnie. Cytuj Lincoln MARK LT 5,4., 2006 r - sprzedany Mitsubishi L200 2,5 DiD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Natryskowy Ty znowu jesteś najebany :lol: Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Tadeusz_B made my day :):) moderatorzy powinni zrobić osobny dział na "złote myśli Tadeusza" nowość nowość całe 4 strony części na allegro Cytuj tdi engines are for senior citizens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 nowość nowość całe 4 strony części na allegro Bo to jest mechanicznie zwykła F150tka 5,4 ;) Sam kiedyś byłem zainteresowany bo jeździła bardzo ładna w niedalekim Rybniku, ale po sprawdzeniu kosztu ewentualnej wymiany tylnej klapy postawiłem na standardowego Forda :lol: Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 zyga Ty po raz kolejny rację miałeś :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Cześć !!! Cytuj Jeep Comanche 4.0 4x4 Ford Ranger T6 3,2 Limited SUCHORZ 4x4 -serwis i modyfikacje off road Montaż i serwis LPG, sklep 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi