RamViper Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witajcie w jakiej cenie wahają się silniki od Dodge Ram'a SRT-10 8.3L (ten silnik od Vipera)? I czy jest na nie zbyt ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zbyt jest. Dam 500 za cały zespół napędowy (silnik, skrzynia, reduktor) ze sterownikami i osprzętem 8-) :-P Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 24 Czerwca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 W PL jest pewno kilka Ramików SRT-10, prawdopodobieństwo że padnie jakiś jest niewielkie, choć szansa jest zawsze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamViper Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mam dylemat czy sprzedawać na części , bo widziałem że silniki i inne graty nie tanie a podobno są wariaci co kupują. A jeszcze mam pytanko ile za całego zarejestrowanego w PL można wystawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zadajesz pytanie na które nikt nie odpowie,takich ramików jet w Polsce kilka .A powiedz co masz do sprzedania? cały samochód czy silnik ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamViper Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Mam cały samochód , ale jeżeli nie znajdzie się kupiec to będę chciał sprzedać na części . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 RamViper, masz cały samochód do sprzedania.. z tego co zrozumiałem jest też on zarejestrowany w pl. Teraz pytanko... A co z nim jest nie tak? Dawaj jakieś fotki i podaj cenę... opisz go konkretnie itd. Bo wszystko to jakies takie tajemnicze mi sie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntBer85 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ile za całe auto jakies foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamViper Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fotki wrzucę jutro , ponieważ ostatnio nie miałem czasu a co do ceny to w granicach 70 tyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 70 to za silnik a ile za całość ? Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 :shock: :lol: Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamViper Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Link do ogłoszenia : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=211936553&zipcode=&adLimitation=&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&zipcodeRadius=&climatisation=&scopeId=C&minPrice=22500&makeModelVariant1.makeId=7700&makeModelVariant1.modelId=13&pageNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Kolor brzydki, nie biorę,wiadomo od zawsze że czerwone są szybsze. Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 jeśli dasz jakąś rozsądną cene na koła to ja się pisze. jak coś to wyślij mi info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misman Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Felgi takie sobie, ale już niskoprofilówki do trucka to pasują, jak świni siodło :mrgreen: Cytuj "Ptaki i zwierzaki pod drzewami stały, jak do nich strzelano - umierały..." "zrobiłem" != "zleciłem" -- http://i190.photobucket.com/albums/z155/Madcatw/WhereIHideMostofMyMoney3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 misman jak ktoś lubi na świni jeździć to i siodło mu się przyda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi