kaktus30 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pytanie za 100 punktów :D zamiast szyberdachu mam otwieranie tylnej środkowej szybki przez którą elegancko mogę wystawić faka do kierowcy który mnie zbulwersował na drodze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ów szybka się nie otwiera. Chce ale coś jej to nie idzie dobrze i teraz pytanie gdzie znajdę całe ustrojstwo sterowania tego ? Zgaduję że gdzieś za oparciem tylnej kanapy :D ale jeszcze jedno pytanie jak się je składa lub demontuje bo ni huhu nie rozkminiłem :) Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 kaktus Ty okłamałeś ,Ty nie możesz elegancko wystawić palec bo Ci się szybka nie otwiera :-P Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ty nie możesz elegancko wystawić palec bo Ci się szybka nie otwiera OTÓŻ TO ! i tak też napisałem, ale ów szybka się nie otwiera niestety dlategoż założyłem ów temacik :lol: ale my tu gadu gadu a szybka dalej sie nie otwiro :roll: [ Dodano: 2015-06-25, 10:45 ] i co nikt nie umie odpowiedzieć na pytanie ? nikt ne rozbierał ? Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Sebastian O. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Masz otwieranie ręczne czy elektryczne, zrób zdjęcie tej szybki i wklej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Otwieranie elektryczne sterowanie znajduje sie w podsufitce nad wajcha od skrzyni. Przy szybce sa linki stalowe jedna po prawej druga po lewej Zdjecie podrzuce pozniej Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz_B Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Masz wajchę od skrzyni w podsufitce ?Ale się chłopie wpiepszyłeś :-( Cytuj Nie bądź łosiem jeździj V8. Zdrófka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus30 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 już znalazłem na YT https://www.youtube.com/watch?v=5cadt0N4M5g dla potomnych może się komuś przydać, demontaż tylnego oparcia plus lokalizacja fabrycznego kodu drzwi. Cytuj Ford F-150 2005 Lariat 5,4 V8 Triton Jeep Commander 2006 Laredo 3,7 V6 Sprzedam Mechanizm opuszczania kola zapasowego Dolot stożkowy do 5,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kassei Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Otwieranie tej szybki polega na przewijaniu się dwóch linek na bębnie. Ja to naprawiałem już ze dwa razy i jak kolejny raz coś zaczęło szwankować to olałem. Za mało się z tego korzysta aby ciągle to naprawiać. Linki wyskakują z takich gniazd, z czasem same gniazda też się wyłamują. Szczerze to wolałby podgrzewaną tylna szybę w całości niż to gówno :-> Cytuj FORD F150 KING RANCH 5,4 V8 Triton 2007 FORD RANGER EDGE 4,0 V6 SOHC 2001 FORD FLEX SEL 3.5 V6 Duratec 2010 był - JEEP WG LIMITED 2.7 R5 CRD 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 chlopie, to jakie Ty masz długie wity, ze chcesz faka przez tylne okno pokazywać??? :D a propos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi