BURDY Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Potrzebuję informacji, moi drodzy koledzy, spotkał się ktoś z Was z takim wynalazkiem , znacie może tę firmę ? sprzęt jest warty zastanowienia czy to tylko atrapa ? Nie jestem audiofilem, ale szukam czegoś w tym stylu, cena sugeruje, że to jakiś shit ale jako laik mogę się mylić więc pytam Was LINK : http://www.allegro.pl/item811429778_sklep_...60w_2009_r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abok Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Sam jestem ciekawy czy ktoś to zna bo z opisu zapowiada się ciekawie ale cena jakby podejżanie niska. Przyłączam się do pytania Cytuj Nissan Navara DC 2008 Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!! www.speedliner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drug Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Potrzebuję informacji, moi drodzy koledzy, spotkał się ktoś z Was z takim wynalazkiem , znacie może tę firmę ? sprzęt jest warty zastanowienia czy to tylko atrapa ? Nie jestem audiofilem, ale szukam czegoś w tym stylu, cena sugeruje, że to jakiś shit ale jako laik mogę się mylić więc pytam Was LINK : http://www.allegro.pl/item811429778_sklep_...60w_2009_r.html Hehe... dziś mam dzień przedstawiania swoich zasad. Człowiek z zasadami. BUahaha Zasada brzmi... jeśli kupujesz coś tanio i legalnie to napewno jest to bubel, a jeśli kupujesz coś drożej to uważaj, bo to może być drogi bubel. Tanie i dobre nie istnieje, no chyba, że jest dobre, bo jest tanie. Zawsze jest gdzieś haczyk. Jeśli chodzi o radio to wygląda na tyle ile kosztuje. Mnie nie stać na kupno tanich rzeczy. _________________ Cytuj Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didli25 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mnie nie stać na kupno tanich rzeczy. _________________ dobre powiedzenie :lol: Cytuj Harley-Davidson mt 350 1994 WFM M06 1957 Cadillac Seville 4.9 1992 Ford Capri 1,7 gt V4 1971 Ford F350 super Duty v10 6,8 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi