Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję informacji, moi drodzy koledzy, spotkał się ktoś z Was z takim wynalazkiem , znacie może tę firmę ? sprzęt jest warty zastanowienia czy to tylko atrapa ? Nie jestem audiofilem, ale szukam czegoś w tym stylu, cena sugeruje, że to jakiś shit ale jako laik mogę się mylić więc pytam Was

LINK :

http://www.allegro.pl/item811429778_sklep_...60w_2009_r.html

Opublikowano

Sam jestem ciekawy czy ktoś to zna bo z opisu zapowiada się ciekawie ale cena jakby podejżanie niska. Przyłączam się do pytania

Nissan Navara DC 2008

Natryskowe powłoki ochronne przestrzeni ładunkowych pickup - najtrwalsze na świecie !!!

www.speedliner.pl

Opublikowano
Potrzebuję informacji, moi drodzy koledzy, spotkał się ktoś z Was z takim wynalazkiem , znacie może tę firmę ? sprzęt jest warty zastanowienia czy to tylko atrapa ? Nie jestem audiofilem, ale szukam czegoś w tym stylu, cena sugeruje, że to jakiś shit ale jako laik mogę się mylić więc pytam Was

LINK :

http://www.allegro.pl/item811429778_sklep_...60w_2009_r.html

Hehe... dziś mam dzień przedstawiania swoich zasad. Człowiek z zasadami. BUahaha

Zasada brzmi... jeśli kupujesz coś tanio i legalnie to napewno jest to bubel, a jeśli kupujesz coś drożej to uważaj, bo to może być drogi bubel. Tanie i dobre nie istnieje, no chyba, że jest dobre, bo jest tanie. Zawsze jest gdzieś haczyk.

Jeśli chodzi o radio to wygląda na tyle ile kosztuje. Mnie nie stać na kupno tanich rzeczy.

Dodge Ram 2500 Van 99' 318 cui

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Mnie nie stać na kupno tanich rzeczy.

dobre powiedzenie :lol:

Harley-Davidson mt 350 1994

WFM M06 1957

Cadillac Seville 4.9 1992

Ford Capri 1,7 gt V4 1971

Ford F350 super Duty v10 6,8 2000